CS2 sayesinde Valorant patlama yaşayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu turnuvaların yapılacağı yerleri Valve kendi mi seçiyor sanıyorsun? Türkiye'de sence majör düzenleyebilecek kapasitede bir organizatör var mı? Bir tek esl TR var o da bu kurda o işe girmez ki girmiyorlar. Sana ne anlatsak boş, sıkılmadınız şu boş kıyaslamalardan.

Kaç yıldır turnuvaları takip ediyorum bunu da ilk kez senden duydum. Ortaya attığın lafların hiçbirinin elle tutulur bir yanı yok. CS oyuncuları bu zamana kadar 128 tick ve Source 2 motorunu istiyordu ve istedikleri oyunun özü bozulmadan oldu hatta 128 Tick'in de üstüne çıkıldı.

Dostum Valorant champions 2022 İstanbul da yapıldı kimin bütçesi ile yapıldı bilmem ama Valve da kendi bütçesi ile ya da bir kuruluş ile Türkiye'de major yapabilir tabii para harcamak istemez gaben böyle şeylere.

Tercih meselesi. Herkesin tercihine saygı dıyulmalı. Bence ikisi de ölmez.

Cs go seçkin yükseltmesi almayanlar hileye maruz kalanlar. Ben seçkinde daha hile görmedim. Hesap banlanmasını göze alamıyor insanlar.

Senin bunları yazmanın nedeni tamamen Valorant fanı olman diye düşünüyorum 😀 Kaç yıldır aynı silahları olan oyuna "Ne doğru düzgün gelen silah var" demek iyiymiş. Hile konusunda da her online oyunun kaderi budur ki Valorant sanki çok temiz, alışmışsınız CS'de her öldüğünüze hile demeye. Bug diyorsun Valorant'ın her yeni çıkan mapinde bir açık olmasına da bir şey diyecek misin? Üstelik oyuncular bu açığı maçta kullanırsa bir de yasaklama alıyorlar 🤣 Bomboş işler, CS asla bitmez.
GabeN'ın bir sözü vardır:
"Cs bırakılmaz, ara verilir"
Kendi notum: hemde oyun PUBG mi? Her sezon yeni silah gelsin? Hemde Valve yılların firması şimdiye kadar Valve'nin CS:Z ve CS:Nexon dışında başarısız oyununu gordünüz mü? Valve gibi az firma kaldı oyunlarını deli gibi cilalıyıp çıkaran. Yani CS2 çıktıktan sonra en fazla 5-6 aya küçük buglarıda düzeltib oyunu tam mükümmel hale getirirler.

CS'yi geçeceğini sanmak hayal dünyasında yaşamaktır. Neyse dikkat canavar geliyor 🤣
İşte geliyor, özel harekat.

Okula gitmeyen 1-5 yaş aralığındaki ve okulu öğlene kadar olan 5-7 yaş grubu velet dolu içi resmen Valonun böyle bir kitle ile toz tanesi kadar ilerlemez.
Sonra diyorlar Valorantın aktiv oyuncu sayısı daha fazla falan... Bir kere CS'nin toxic rus topluluğu bile veletlerden daha iyi en azından adamların normal aim'i var adamı sinir hastası etmiyorlar sesi kapattığında.

Son düzenleme:
CS'nin sadece skin pazarı Valorant'ı mahveder. "ay ejdey vendıl skinimden sıkıldım ejderimi değiştirip dönen toplusunu aliyim" diyemediğin için bile CS daha iyi.

Her öldüğünde hile diyen adam bunu beğendi. Sen git Valorant'ta "spectre" ile koşarak sıkmaya devam et. Dikkat canavar geliyor!

Hocam bence koşarak sıkma olayını Valorant'ta kötülememek gerekiyor. Her ne kadar Valorant'ı sevmesem de CS'de de MP9, MAC-10, P90 gibi bozuk SMG'ler de var. Artık SMG silahların oynanış tarzı oldu koşarak sıkma.

Hocam bence koşarak sıkma olayını Valorant'ta kötülememek gerekiyor. Her ne kadar Valorant'ı sevmesem de CS'de de MP9, MAC-10, P90 gibi bozuk SMG'ler de var. Artık SMG silahların oynanış tarzı oldu koşarak sıkma.
Hocam Mac-10 ile koşarak sıkmazsak ne ile rushlayacağız? Valorant'taki gibi Tüfekler ile koşarak vurulmuyor en azından.

Hocam MAC-10 ile koşarak sıkmazsak ne ile rushlayacağız? Valorant'taki gibi tüfekler ile koşarak vurulmuyor en azından.

Arkadaş spectre ile karşılaştırmış riflelara bir şey demiyorum ben zaten.

Senin bunları yazmanın nedeni tamamen Valorant fanı olman diye düşünüyorum 😀 Kaç yıldır aynı silahları olan oyuna "Ne doğru düzgün gelen silah var" demek iyiymiş. Hile konusunda da her online oyunun kaderi budur ki Valorant sanki çok temiz, alışmışsınız CS'de her öldüğünüze hile demeye. Bug diyorsun Valorant'ın her yeni çıkan mapinde bir açık olmasına da bir şey diyecek misin? Üstelik oyuncular bu açığı maçta kullanırsa bir de yasaklama alıyorlar 🤣 Bomboş işler, CS asla bitmez.
Ağzına sağlık moderatör kardeş.

Yahu burada ne çok CS fanboyu birikmiş. CS'yi salladığınız kadar CS sizi sallamıyor. Soruyorum bir tane Türkiye'de major oynandı mı? Yok, o kadar Rus var oyunda Rusya'da bir tane major turnuva oynandı mı? Yok. TR ve Rusya için server açıldı mı daha düşük pingle oynansın diye, yok. Hala hile yok diyorsunuz diğer oyunlarda da var diyorsunuz diğer oyunlarda her 30-40 maçta 1 geliyorsa CS'de 5-6 maçta 1 geliyor. İkisini kıyaslayıp diğer oyunlarda var demek komedi. Majorde adam hile açtı la adam hala gelmiş hile yok her öldüğünüze hile diyorsunuz diyor. Ulan majorde olan hile senin benim maçıma gelmez mi, aynen kardeşim seçkin hesap olunca hile gelmiyor. Majordekilerin beyni basmamış seçkin olsaydılar gelmezdi onlara da turnuvada.😀 son birkaç aydır bakın CS2 hype treni şimdiden öldü zaten. Ben bunu daha ilk çıktığında yazdım oyun betadan çıkınca da burada olacağım gülmenize devam edin fanboylar. Ben gerçeği söylüyorum Valorant 1 kere bile oynamadım CS oynarım düzenli ama duygular farklı realite farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı