CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.499
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 arkadasımla beraber oynuyorum 2 side temiz arada bir 2 3 el atıyoruz haftada max 8 10 mac

Küfürlü konustugum oluyorda vac la ne alakası varki.
Dün takım arkadaşlarını vurduğun veya trollediğin oldu mu?

@Justosious Bu hile kullanan arkadaş yüzünden nasıl hile kullanmayan VAC yiyebilir? Böyle bir durumda hile kullanmayan kişiden o hileci arkadaşıyla kaç tane galibiyeti varsa siliniyor ve epey rank düşüyor. Ama hile olmadığı halde neden VAC yesin? Bu konuda emin misiniz?

Ben CS 2 için profilime arkadaş eklemeyi düşünmüyorum ama rastgele rekabetçi maçlara girip özellikle kazandığımız maçlardan sonra arada lobi daveti geliyor gel bir daha aynı takımda olalım diye ama bu kişiler arkadaş listemde değil. Şimdi bu kişiler hileyse ve lobi davetini kabul edersem benim de VAC ban yeme olasılığım var mı?

Ben CS 2 için profilime arkadaş eklemeyi düşünmüyorum ama rastgele rekabetçi maçlara girip özellikle kazandığımız maçlardan sonra arada lobi daveti geliyor gel bir daha aynı takımda olalım diye ama bu kişiler arkadaş listemde değil. Şimdi bu kişiler hileyse ve lobi davetini kabul edersem benim de VAC ban yeme olasılığım var mı?

Öyle bir ban şekli yok.

Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım?

Eki Görüntüle 2042164
kral bende demin yedim. overwatchtan yemişiz. orda iki tane veletin önüne veriyor videolarımızı bunlarda hile diyip banlatıyor. itirazda bulundum youtubede biri vardı banını kaldırmıştı. inşallah kalkar banımız. 30k lık envanter dizmişim böyle salaklar yüzünden banlandım....

@Justosious bu hile kullanan arkadaş yüzünden nasıl hile kullanmayan VAC yiyebilir? Böyle bir durumda hile kullanmayan kişiden o hileci arkadaşıyla kaç tane galibiyeti varsa siliniyor ve epey rank düşüyor. Ama hile olmadığı halde neden VAC yesin? Bu konuda emin misiniz?

Kendimce emin gibiyim yine de araştırılsa iyi olur. Kendi bir yakınımdan biliyorum 3 kişi giriyorduk 1 kişide hile ile geliyordu ben oyunu bıraktım onlar devam etti yaklaşık 40-50 maç kazanmışlar rankları iyi bir oranda yükseltmişler ardından diğer çocukda bıraktı sistemi bozuldu uzun süreler girmedi son olarak hileci kaldı o bizden bir süre sonra ban yedi bana sarı uyarı geldi ve onunla attığım yaklaşık 20 maç silindi ama yoldaş maçları duruyordu diğer sistemi bozulan arkadaşta onunla aynı gün banlandı onada ben söyledim zaten ban yediğini o bile farkında değildi.

Arkadaşlar yardım almak icin yazıyorum ama bazı insanlar dalga geciyor bildigin yardımcı olanlar sağ olsunda 1.hile kullanmadım 2.formatı yazılımsal sorunlar yüzünden attım sonra Windows 11'i sevmedim Windows 10 kurdum Windows 10'un yanlış sürümünü kurdugumu fark ettim Single Language kurdum tekrar bu kadar basit hile kullanmadım. O kendince eglenen arkadaşlar mümkünse yazmasın.

Öyle bir ban şekli yok.
Hocam arkadaş listesinden değil de lobiden daveti kabul etmek şeklinde sorun yoksa eğer peki arkadaş listesinde sıkıntı var mı sizce? Yani arkadaş listesinde birisi hileyse ve bu kişiyle çok maç atıldıysa eğer. Konudaki diğer kişi aksini söylüyor çünkü.

@Mkrp Forumdakiler VAC haksız ban atmaz diyorlar. Eğer atarsa da o zaman banınızın bir süre sonra kalkması lazım.

Hocam arkadaş listesinden değil de lobiden daveti kabul etmek şeklinde sorun yoksa eğer peki arkadaş listesinde sıkıntı var mı sizce? Yani arkadaş listesinde birisi hileyse ve bu kişiyle çok maç atıldıysa eğer. Konudaki diğer kişi aksini söylüyor çünkü.

@Mkrp forumdakiler VAC haksız ban atmaz diyorlar. Eğer atarsa da o zaman banınızın bir süre sonra kalkması lazım.

Hocam arkadasımla Mac'ları oturduk izledik 2 Mac vardı zaten, hilelik bir şey göremedik sadece 2 3 tane güzel Deagle vurusum var bazı yerlerdede random sıkıyorum körken ya da adamın oldugu yeri bildigim yerlerde anlamıyorum basıma böyle seyler geliyor hep karsıya gelen adamlar 20 30 atıyor flickler prefirelar banı ben yiyorum inanılmaz legit oynuyorlar ve ban yemiyorlar gercekten cok garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı