CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.395
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmeyen arkadaşlar yine hile diye sormaya başlamış önce araştırmanızı öneriyorum konuya dalmadan önce şu an yine AMD driver sorunu gibi bir sorun var gibi görünüyor Twitter da banlanan hesap kaynıyor.

Bilgisayarınızda şu programlar var mı? Şöyle bir liste var Steam'de. Bunlar galiba VAC ile çakışıyormuş ama emin değilim bilmiyorum.

CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.

Bende az önce durduk yere ban yedim. Oyunu arada bir oynuyorum PC'den zaten çok anlamıyorum 3 5 item topluyorum sadece ve bir baltım VAC ban yemişim. Bütün itemlerim gitti. Yani imkansız bu durum hileden dolayı ban olamaz binden fazla oyunum var bir sürü item var bunu yapacak yürek yok zaten. Elim ayağım titriyor ne yapacağımı bilemiyorum ne yapmam gerekir?

Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım?

Eki Görüntüle 2042164
Aynı sorun bende de var. Sebep yokken ban yedim.

VAC sistemi bilgisayarda oyuna müdahale eden bir uygulama varsa bunu tespit eder ve ona göre yasaklama alırsınız.
Tabii ki tamamen kusursuz çalışmaz ancak haksız yere yasaklama alanların neredeyse hepsinin yasaklamaları geri alınmakta.
En son AMD yazılımıyla ilgili problem çıkmıştı, o da düzeltildi.
Yani hile yazılımı kullanmıyorsanız endişe etmeyin. Overwatch sistemi de şu an devre dışı.
Hocam haksız banlar ne kadar sürede geri alınmakta acaba? Ve neden ban yediğimi nasıl öğrenebilirim?

Az önce bende yedim, vac ban yazmıyor şu yazıyor: Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması

Cs2 açtığımda ise tepede Vac yasağı yazıyor. İnsanları biraz dinlemeyi öğrenin suçlamadan önce bence. Şu an steam VAC sayfasına saniyede 10 dan fazla vac konusu açılıyor.

Oyun Geliştiricisi tarafındandan uygulanan yasaklamalar
Counter-Strike 2 - Yardım Sayfasını Görüntüle
Oyun yasaklamaları, Valve Anti Hile (VAC) yasaklaması değildir ve oyuna özeldir. Steam Destek oyun içerisinde almış olduğunuz yasakları kaldıramaz veya yasaklanmanız ile ilgili bilgi sağlayamaz. Yasaklama ile ilgili tüm bilgiler size oyun içerisinde sağlanacaktır.

Bu aşağılık oyunu bir daha çalıştırmam bile, bu kadar kolay bir şekilde insanların profiline kara leke sürme olduğu sürece sizde oynamayın. Sırf kutu düşürmek amacı ile oynuyorum, yok çok adam vurayım dünya bişeyi olayım filan umrumda bile değildi.

Son düzenleme:
Dakikada bir VAC konusu açılıyor ilginç. Hepinizin ortak noktası kullandığınız yasa dışı bir yazılım olabilir mi ? Hileden bağımsız.

Eğer dünkü NVIDIA Update'ini yaptıysanız geçmiş olsun, VAC yediniz. Ticket açın ve Steam'e olayı anlatın bizim Ark'da gitti 100seviye hesabı vardi açılmak zorunda ama.

https://steamcommunity.com/id/bss7 bizim Ark'ın hesabı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş veya lobiden rastgele biri, fark etmez. VAC öyle çalışmıyor. İsterseniz ölümüne rage hileli biriyle yüzlerce maç girin, hileci ban yiyince beraber kazandığınız maçlar ve XP'lerin silinmesi dışında bir şey olmayacaktır.
Hocam büyük bir ban dalgası var sanırım bugün. Başka bir konuda yazdım. Şu aşağıdaki liste sence VAC için bir sorun mu? Ben aralarından CCleaner severdim ama onu bile hiç kurmadım ne olur ne olmaz diye.

CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.

@7ygz NVIDIA neyin güncellemesi geldi dün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı