CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.493
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bugün bir çok kullanıcı VAC Ban almış malesef bende dahil. Bunun neyden kaynaklı olduğunu bilen var mı?

Gerçekten de büyük bir ban dalgası var ama haklı mı haksız mı belli değil. Herkes haksız yere yediğini iddia ediyor. 100'lerce levellık devasa hesapların patladığı düşünüldüğünde yüksek ihtimalle geçen ki gibi bir hata oldu ve haksız gibi duruyor. Özellikle Nvidia ekran kartı kullananlarda olduğunu söylüyorlar. Önce AMD sonra Nvidia CS2'de gerçekten garip şeyler yaşanıyor. Ancak endişelenecek bir şey yok. Haksız olduğu ortaya çıkınca banlar açılacaktır zaten.

Gerçekten de büyük bir ban dalgası var ama haklı mı haksız mı belli değil. Herkes haksız yere yediğini iddia ediyor. 100'lerce levellık devasa hesapların patladığı düşünüldüğünde yüksek ihtimalle geçen ki gibi bir hata oldu ve haksız gibi duruyor. Özellikle Nvidia ekran kartı kullananlarda olduğunu söylüyorlar. Önce AMD sonra Nvidia CS2'de gerçekten garip şeyler yaşanıyor. Ancak endişelenecek bir şey yok. Haksız olduğu ortaya çıkınca banlar açılacaktır zaten.
NVIDIA en son gelen güncelleme mi sıkıntılı acaba? Yoksa bir önceki mi? En son gelen sıkıntılı ise ve bir öncekini kullanıyorsak oyuna girsek olur mu?

Ben son güncellemeyi yapmamıştım ama ban yedim. Bence bir süre girmeyin.
Sabahtan beri hiç girmedim ama gece 01:00 gibi oynamıştım sanırım, yani bugün oluyor :D Telefondan Steam hesabıma baktığımda herhangi bir ban yazısı yok. Bayağı oynamak istiyordum şu an bakalım ne kadar bekleyeceğiz.

Ben son güncellemeyi yapmamıştım ama ban yedim. Bence bir süre girmeyin.
Ben olayı çözdüm gibi VAC live aktif hale getirmiş olabilirler fakat bozuk olduğundan hilesiz kişileride banlamış olabilir. Bugün yabancı biri "hile açanlar bunu hak etti" yazmış. Bu demek oluyor ki VAC live aktif hale getirildi ama düzeltirmedi gelecek güncellemede belki düzeltmeye yönelik güncelleme yaparlar. Bence gelecek güncellemeyi bekleyelim.
sfdfs.png

NVIDIA en son gelen güncelleme mi sıkıntılı acaba? Yoksa bir önceki mi? En son gelen sıkıntılı ise ve bir öncekini kullanıyorsak oyuna girsek olur mu?
Yakın zamanda güncelleme geldiği için onla ilişkilendirmişler ama ben pek alakası olduğunu sanmıyorum. Bir sürü güncelleme yapmadan ban yedim diyen insan var. Hepsinin ortak noktası Nvidia ekran kartı kullanmaları. Geçenlerde aynısı AMD'lilere olmuştu ve açılmıştı banları.

Bende haksız VAC ban yedim. Steam forum yıkılıyor çoğu kişi de yemiş. Açılır yakında diye düşünüyorum.

Steam'i açmamla karşıma geldi dün R6 cezamın bitmesini beklerken 1 el girip maçın yarısındada quit atmıştım. İyice batırdılar işi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı