CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.530
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapacaksın, gidip yeni hesap açtıktan sonra CS2 Prime satın alacaksın ve bir daha hile açmayacaksın.
AMD ekran kartları da vac yiyordu bir ara. Direkt hile demek aptallık olur.

Arkadaşa hile diyen şahıslar bence bu konuda çok da fazla fikir belirtmesin. Bu oyunda 1000 küsur saatim var ve 13 gün önce banlandım. Bilgisayarımda hiçbir 3. parti yazılım yüklü değil. Hocam inşallah banınız kaldırılır ben de kaldırılmasını bekliyorum.

Şimdi de VAC banım açılmış ama seçkin oyuna girmiyor karşılaşmayı buluyor ekranda mapleri banlıyoruz lobiye geri atıyor ne kadar saçma?

Bugun youtubede gordum nvida ekran karti guncelleme gelmisti nvidia kullananlardan ban yiyen olmus. Arastirin bi derim.

Bu VAC banı bende yedim neyse ki açtılar ama çok stres yaptım çünkü Steam hesabımıma çok para harcadım CS2 skini pek yok ama oyun olarak 1120, Steam levelim ise 117 olunca korktum 8 yıllık hesabım gitti çöpe dedim. Bu olay şöyle oldu benim sistemim pek iyi olmadığı için YouTube ve yabancı forumlardan FPS nasıl artırılır veya gecikme nasıl düşürülür (input lag) gibi yazılımlar önermişlerdi ben de bu yazılımlardan bir tanesini dün kullandım aynı anda CS2 girdim deathmatch attım çıktım hemen. Ertesi gün yani bugün ekranımın tam ortasına şak diye bildirim geldi VAC banın hayırlı olsun diye. Dedim herhalde bu yazılımdan oldu.
Hemen Steam Support'a detaylı bir şekilde İngilizce olarak açık seçik bir şekilde her şeyi anlattım ayrıca görselllerle birlikte. Birkaç saat sonra profile baktığımda artık gözükmüyordu VAC ban.

Bu konuyu gördüm şimdi herkes VAC yemiş, yalnız değilmişim neyse ki.

Neden herkes VAC yedi bilmiyorum ama Valve yine bir şeyler deniyor. Son 1 hafta içerisinde herhangi bir yazılım yüklemeyin, eğer yüklediyseniz VAC yeme ihtimali olabilir.

Çok nadir girerdim CS2'ye artık bu saatten sonra hiç girilmez.

Bu VAC banı bende yedim neyse ki açtılar ama çok stres yaptım çünkü Steam hesabımıma çok para harcadım CS2 skini pek yok ama oyun olarak 1120, Steam levelim ise 117 olunca korktum 8 yıllık hesabım gitti çöpe dedim. Bu olay şöyle oldu benim sistemim pek iyi olmadığı için YouTube ve yabancı forumlardan FPS nasıl artırılır veya gecikme nasıl düşürülür (input lag) gibi yazılımlar önermişlerdi ben de bu yazılımlardan bir tanesini dün kullandım aynı anda CS2 girdim deathmatch attım çıktım hemen. Ertesi gün yani bugün ekranımın tam ortasına şak diye bildirim geldi VAC banın hayırlı olsun diye. Dedim herhalde bu yazılımdan oldu.
Hemen Steam Support'a detaylı bir şekilde İngilizce olarak açık seçik bir şekilde her şeyi anlattım ayrıca görselllerle birlikte. Birkaç saat sonra profile baktığımda artık gözükmüyordu VAC ban.

Bu konuyu gördüm şimdi herkes VAC yemiş, yalnız değilmişim neyse ki.

Neden herkes VAC yedi bilmiyorum ama Valve yine bir şeyler deniyor. Son 1 hafta içerisinde herhangi bir yazılım yüklemeyin, eğer yüklediyseniz VAC yeme ihtimali olabilir.

Çok nadir girerdim CS2'ye artık bu saatten sonra hiç girilmez.

Korkmayın hocam o programlardan dolayı ban yemediniz, Dün gelen NVIDIA güncellemesinden dolayı oldu diyorlar. Benim de banım kaldırıldı.

Korkmayın hocam o programlardan dolayı ban yemediniz, dün gelen NVIDIA güncellemesinden dolayı oldu diyorlar. Benim de banım kaldırıldı.

Doğrudur eklemeyi unuttum ben driver güncellemesi yapmamıştım gerçi. Sorun Valve tarafındadır muhtemelen ama niye böyle bir hata yaparlar anlamış değilim. Uzun yıllar Steam kullanırım böyle saçma bir olay görmedim.

Ben de VAC ban yedim ve 600 dolarlık envanterimden oldum sanıyordum. Sürekli twiterden falan gelişmeleri takip ediyordum ve CS'nin resmi sayfasından açıklama geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linki buraya bıraktım ama envanterim ucuza da olsa satıp uzaklaşacağım bu oyundan. Hiçbir şeyi hak etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı