Normalde asla böyle bir sorun yaşamazdım ama şu aralar oynadığım iki oyunda da (CS2-BF1) 3-4 saniyede bir anlık oyunum takılıyor. Videoyu YouTube'a yükledim zaten videoyu izlerseniz demek istediğim şeyi anlarsınız. Yardımcı olursanız sevinirim çünkü çok can sıkıcı bir durum oyunu asla oynatmıyor.
Normalde asla böyle bir sorun yaşamazdım ama şu aralar oynadığım iki oyunda da (CS2-BF1) 3-4 saniyede bir anlık oyunum takılıyor. Videoyu YouTube'a yükledim zaten videoyu izlerseniz demek istediğim şeyi anlarsınız. Yardımcı olursanız sevinirim çünkü çok can sıkıcı bir durum oyunu asla oynatmıyor.
Denerim ama önceden olmuyordu ve ben hiçbir ayar ile oynamadım . Sadece oyunlara girmenin engel olduğu bir yerde vpn ile oynadım ondan sonra başladı bu sorun. Acaba alakası olabilir mi ? Pingim 60-70 falan
Denerim ama önceden olmuyordu ve ben hiçbir ayar ile oynamadım. Sadece oyunlara girmenin engel olduğu bir yerde VPN ile oynadım ondan sonra başladı bu sorun. Acaba alakası olabilir mi? Pingim 60-70 falan.