@nekope, aynı konuyu sizin gibi değerlendirmeyenler de var. Şimdi bu arkadaş bir teknoloji forumunda hiç tanımadığı, anonim insanların bu kadar hassas bir konudaki bilgisine nasıl güvenebilir sizce? Bu sorunun yeri burası değil.
@Lusadris yorumu için şöyle diyeyim evet benim yazdığım mesaj kesinliği yok ancak sen kasa açıp o itemleri satıyorsan bu %100 haram. Oturduğun yerden para kazanmanın haram olduğunu ben değil Kuran söylüyor. Sen para kazanmak için bir çaba vermelisin. Kumardan farkı yok yoksa insanlar kumar için kullandıkları parayı her türlü çalışarak getiriyorlar sen gidip o parayı ben çalışarak topladım sonra kumarda harcadım yani haram değil diyemezsin.@GoDd1 Oturduğum yerden para kazanmak neden haram olsun? Bir de ben bu oyuna emek veriyorum saatlerce, bir anda girdim aldım çıktım diye bir şey yok.
@nekope, bu tarz konularda herkes farklı bir görüş dile getirebiliyor. Yani 2+2 = 4 gibi bir şey değil bu. Şimdi siz kendi söylediğiniz şeyin doğru olduğuna inanıyorsunuz ama farklı görüşler de geliyor. Hangisine inansın şimdi? Bakın daha şimdi bile @GoDd1 hocam ürünleri satmazsa haram olmayacağını söyledi. Rahatsız olduğum nokta da bu, bu bir öneri konusu veya net bir cevabı olan konu değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.