CS2'nin çok kötü olması

Az önce 1. Rounda 30 sn falan geç başlamıştım. Takımda son kalan kişi olduğum ve pistol raundu olması dolayısı bir an önce ölmek için koşa koşa gidip random peek atıp 2 tane HS ile adam vurdum. Ondan sonraki raundlarda ise sürekli adamların kafalarına attığım mermiler adama vurmaz oldu. Oyun p90 ile random sıkmaya mecbur bıraktı. Çünkü karşımda gördüğüm kişi, aslında orda değil. Görünen karakterin hitbox'ı neredeyse onu bulmak gerekiyor.

Emin ol Valve'ın Riot'a karşı efsane olmak gibi bir hedefi yok. Valorant'ı ciddiye alıp efsane olacaklarmış. :D optimizasyon en fazla 3-4 aya düzeltilir. Buglar fixlenip yeni komutlar eklenir ise gayet iyi bir oyun olacak. Bir de bunlara bakmanı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış anlamayın ancak muhtemelen yaşınızdan daha fazla CS oynamışlığım vardır hocam, Valve topluluğu yıllardır görmezden gelirken neden apar topar CS2 diye bir şeyi ortalığa attı?

Yanlış anlamayın ancak muhtemelen yaşınızdan daha fazla CS oynamışlığım vardır hocam, Valve topluluğu yıllardır görmezden gelirken neden apar topar CS2 diye bir şeyi ortalığa attı?
Ne kadar oynadığınız önemli değil. CS2 böyle çıkmamalıydı, haklısınız ama Riot'a karşı efsane olmak gibi bir amaçları yok. CS kapansa ve sadece oyun içinden skinleri inceleyebilsek bile emin olun Valve, Riot'un kazandığından daha fazla kazanır.

fizik berbat leş sprayler çok kötü yaz geçti adamlar beta çıkardı danger zone yok ancient mapi buglı mirage mapindeki objeler gözüküyor bari tam çıkar çıkarıyorsan çok berbat cidden go da bile danger zone ve anubis optimize değildi bari ilk go yla başlasalardı işe

@VentusCN çocuk musun kanka? Neden her mesajıma beğenmedim atıyorsun? Hayatında hiç başka fikirlere saygı duymayı tecrübe etmedin mi? CS2 fanboyluğunu bırakın artık.

Boş konuştuğun için beğenmedim atıyorum. O kadar CS2'i kötüleyip CS:GO övüyorsun sanki CS:GO'da e-sporla uğraşan bir insan gibi konuşuyorsun. D2 hariç diğer maplerde hatta D2 de bile smoke-flash bilmeyen bir insansındır. FACEIT profilini at desem FACEIT ne dersin eminim. Bir de yorumlarında Zula ve TikTok'tan bahsetmişsin yaşının aralığı 15-17 sanırım. CS 1.6 oynamamış neslin ahkam kesip boş konuşması canımı sıktığı için beğenmedim atıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı