CS2'nin çok kötü olması

Dostum anlatamıyorum galiba. Söylemek istediğim neden bu kadar aceleci davrandılar? Ortada kötü bir oyun var şu an.

Bende sana en son mesajımda katıldığımı söylemek istedim zaten :) "bence de oyun erken çıktı ve bariz optimizasyon sorunu var" ama bu demek değil ki oyun kötü, leş. Valve düzeltir, he baktık düzeltmede o zaman sonuna kadar eleştiriyi yaparız zaten. CS:GO'da ilk çıktığında sorunlu bir oyundu zamanla düzeltildi. 11 senelik oyun normal sorunsuz olması yani.

Arkadaşlar buraya kavga etmeye, başka bir oyunu övmeye gelmedim. Sadece bu konuda tek ben mi böyle düşünüyorum diye merak ediyorum. Yıllardır CS:GO oynayan biriyim. Oyun çıkmadan önce çok hypeliydim, oynadıktan sonra yok oldu bu heves. Daha sonra düzelir mi bilmem ama şu an bence oyun gerçekten çok kötü durumda. Mermiler gitmiyor, optimizasyon kötü, belki bilmediğim birkaç şey daha vardır. Sizce neden bu kadar kötü bir çıkış yaptı oyun? Bana göre CS:GO çok daha iyi, oturmuş bir oyundu. Yılların oyunu sonuçta. Ve FPS oyununda grafiğe bu kadar önem verilmesi (molotof, smoke, nade patlama efekti vs.) Bana saçma
Vallaha dostum, ben şahsen csgo'nun kalmasını isterdim ancak cs2 muhtemelen tercih edilmezdi, bunu bildikleri için csgo'u kaldırdılar. Ne gerek var kalsın oynayan oynasın düşüncesindeyim ben. Yeni oyun diyorsun ama csgo'nun yerine getiriyorsun bu yeni oyun değil saçma bir güncelleme gibi oluyor bu mantıkla. Mis gibi oturmuş bir oyundu, ona yap grafik güncellemeni devam et yoluna niye kaldırıyorsun güzelim oyunu. Ayrıca sana bu eleştirinde katılıyorum çok sıkıntılı oyun ve uzun zamanda bir temele oturmaz. Takılmalar fps droplar bitmez daha. Çok ağır bir oyun olmuş akmıyor, keyif vermiyor üstüne sinir ediyor. Sinirlenmemek elde değil.

Vallaha dostum, ben şahsen csgo'nun kalmasını isterdim ancak cs2 muhtemelen tercih edilmezdi, bunu bildikleri için csgo'u kaldırdılar. Ne gerek var kalsın oynayan oynasın düşüncesindeyim ben. Yeni oyun diyorsun ama csgo'nun yerine getiriyorsun bu yeni oyun değil saçma bir güncelleme gibi oluyor bu mantıkla. Mis gibi oturmuş bir oyundu, ona yap grafik güncellemeni devam et yoluna niye kaldırıyorsun güzelim oyunu. Ayrıca sana bu eleştirinde katılıyorum çok sıkıntılı oyun ve uzun zamanda bir temele oturmaz. Takılmalar fps droplar bitmez daha. Çok ağır bir oyun olmuş akmıyor, keyif vermiyor üstüne sinir ediyor. Sinirlenmemek elde değil.

Adamlar kazandığı parayı, iki ayrı oyun çıkartarak neden bolsun? Simdi de bunun yaniti gerek.

@VentusCN çocuk musun kanka? neden her mesajıma beğenmedim atıyorsun? hayatında hiç başka fikirlere saygı duymayı tecrübe etmedin mi? Cs2 fanboyluğunu bırakın artık.

Vallaha dostum, ben şahsen CS:GO'nun kalmasını isterdim ancak CS2 muhtemelen tercih edilmezdi, bunu bildikleri için CS:GO'u kaldırdılar. Ne gerek var kalsın oynayan oynasın düşüncesindeyim ben. Yeni oyun diyorsun ama CS:GO'nun yerine getiriyorsun bu yeni oyun değil saçma bir güncelleme gibi oluyor bu mantıkla. Mis gibi oturmuş bir oyundu, ona yap grafik güncellemeni devam et yoluna niye kaldırıyorsun güzelim oyunu. Ayrıca sana bu eleştirinde katılıyorum çok sıkıntılı oyun ve uzun zamanda bir temele oturmaz. Takılmalar FPS droplar bitmez daha. Çok ağır bir oyun olmuş akmıyor, keyif vermiyor üstüne sinir ediyor. Sinirlenmemek elde değil.

Çok haklısın her söylediğinde. Bu oyunun CS:GO'nun 3/1'i kadar sarması için çok uzun bir süre geçmesi lazım. O da olacak mı bilmiyorum. Oyun aşırı ağırlaşmış, movement konusunda hızlandı diyenler vardı karakterin hareketleri bir sıkıntılı. Yediğim ve attığım vuruşları zaten söylemiyorum bile, elli defa duvar arkasına geçip ölüyorum ve öldürüyorum. Rakip için de benim için de berbat bir durum. Eskiden Zula oynayanlar bilir bu duvar arkası ölmeyi :D

Bende sana en son mesajımda katıldığımı söylemek istedim zaten :) "bence de oyun erken çıktı ve bariz optimizasyon sorunu var" ama bu demek değil ki oyun kötü, leş. Valve düzeltir, he baktık düzeltmede o zaman sonuna kadar eleştiriyi yaparız zaten. CS:GO'da ilk çıktığında sorunlu bir oyundu zamanla düzeltildi. 11 senelik oyun normal sorunsuz olması yani.
Valve düzeltir diyorsun da betadaki bir oyundan bahsetmiyoruz, oyun geliştiricisi varsa aramızda anlar bahsettiğim şeyi. Oyun çıkmış artık, insanlar rank kasıyor ve bu ranklar silinmeyecek. Tiktokta vesaire cs2yi takip ediyorsan neler olduğunu görürsün. Bu oyun betadayken ben de aynı sorunları savunuyordum. Optimizasyon kötü, duvar arkası ölüyoruz falan. “Oyun beta” diyordum sürekli. Oyun erişime açıldı, herkes tarafından oynanabilir hale geldi ve hâlâ düzeltilmedi. Cs2 hateri değilim, CS:GO’yu bu hâle getirenlerin hateriyim.

Son düzenleme:
Bence oyun şu an gayet iyi birkaç sorun dışında. Valve de onları düzeltir yakında. Valve optimizasyona çok önem veren bir firma özellikle CS gibi bir oyunu kesinlikle yedirmezler. 1 hafta içerisinde bir güncelleme geleceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı