CS2'yi beğenmedim

Kulübe hoş geldiniz hocam.

Bende hiç sevmedim. CS:GO çoğu PC de kaymak gibi akıyordu, kusursuzdu resmen. Şu an oynanmıyor oynansa bile o CS tadını alamıyorum. Zamanında kazandıgım onca başarımda silindi. Silah seçme ekranı bile beni tilt etti. Fps düşmeleri droplar vs. Oyun tamamlanmadan alfa sürüme geçtiler. Valve çok acele etti.

Bende bıraktım sadece kasa için çarşamba günü girmeyi düşünüyorum.

Git crack CS:GO indir Rus sunucularında GT 420'li pcim nasıl 600 watt çekiyor diye felsefe yap.

Bence de renk paleti iyi olmamış. Inferno, Mirage, Dust 2 gibi haritalarda oynadım şu ana kadar ve karakterleri ayırt etmek çok zor geldi ama yine de güzel. Muhtemelen bize fark ettirmeden bu paketleri yavaş yavaş düzenlerler ve bir bakmışsın artık ayırt ediyorsunuz ve gözüne hoş geliyor.

r_fullscreen_gamma X
Komutu ile parlaklığı düşebilirsiniz, CS:GO'daki gibi. Default değeri 2.2'lerde olması lazım, ben 2.67'de kullanıyorum.

Aga FPS değişmiyor Full ayarlar oynarsan tabii fark eder ortaya çek bir şey değişmiyor CS:GO ile.

Aga FPS değişmiyor Full ayarlar oynarsan tabii fark eder ortaya çek bir şey değişmiyor CS:GO ile.
Yeni bir oyun motoru, yepisyeni grafikler, hızlıca gaz için rushlanmış bir oyun ve sen diyorsun ki FPS aynı sadece yüksek grafikte oynama. CSGO'da 120 FPS oynarken CS2'de 640x480 En en en düşük grafikte 40-50FPS anca zorluyorum.

Mobil oyun gibi olmuş CS:GO'ya 3000 saat gömmüş biri olarak hala CS2 oynamama taraftarıyım (son 2 haftada 100 saatim var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…