CS2'yi beğenmedim

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 11.706
Oyun bana göre ortalama olmuş. Çünkü hala birçok kod yok ve bu oynanışıda etkiliyor(en çok da sağ sol el ve kan silme kodu olmaması can sıkıyor). Koşma mekanikleri ise sanki CS:GO'ya gpre daha yavaş ve hantal hissettiriyor bana nedense. Normalda kapıyı bir AWP pusarken çık gir yapıp şaşırta biliyordum adamı. Ama şimdi sanki 200 saate çık gir yapıyor daha sonra da normal olarak ölüyorum. Oyun grafikleri ise counter-standoff 2 olmuş sanki, çok şatafatlı ve göz yoruyor özellikle Inferno'da adamları duvardan seçmek özel efor gerektiriyor. Ama ana menü kısmını ve drop sistemini iyi yapmışlar sadece bunlara sözüm yok. Ama yine söylüyorum oyun mekanikleri bayağı hantallaşmış. Buna rağmen bazıları diyor ki böyle iyi, karakteri hiss ediyorum falan. Öyle diyenler gidip R6 oynasın o zaman. CS serisini CS yapan şeylerden biriside oyunun hızlı ve keskin hareket mekanikleriydi bana göre. Şimdilik oyun için düşüncelerim 10 üzerinden 5.

Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?
Aynen bende beğenmedim ve hala hileler var bı bitmediler

CS2'nin Optimizasyon sorunları var, grafikleri güzelleştirmenin gereği yok bu FPS oyunu hikaye modlu bir oyun değil/parlaklığı fullemişler filtreli gibi duruyor, Silah Yarışı ve Geri Alışlar kaldırılmış ben bu oyunu ortalama sistem diye arkadaşlarla 5 kişi oynuyodum 2 kişi kaldık bence gereksiz.

Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?
Oynama o zaman.

Bence GO ile pek farklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı