Tamamen saçmalamışsınız. Söylediklerinize nereden bakarsan bak mantıksız.O kadar maç atıp Silver 1'sen daha da yükselmeyi bekleme. Nova olsan Global'e kadar gitmek kolay ama S1'den Global imkansız gibi bir şey.
500 tane MM'im var, hesap boost'lamışlığım var. Mantıksız değil bence.Tamamen saçmalamışsınız. Söylediklerinize nereden bakarsan bak mantıksız.
Neden imkansız olsun. Silver ile nova arasında o kadar çok fark yok. Novadan çıkmak kolay demişsiniz, silverdan çıkmakta zor deseniz anlayacağım ama imkansız abartı geldi bana.500 tane MM'im var, hesap boost'lamışlığım var. Mantıksız değil bence.
Hocam imkansız diyorum neden inanmıyosun, 4 tane global pre arkadaşınla girip 20-30 maç arka arkaya kazanırsan belki.Neden imkansız olsun. Silver ile nova arasında o kadar çok fark yok. Novadan çıkmak kolay demişsiniz, silverdan çıkmakta zor deseniz anlayacağım ama imkansız abartı geldi bana.
Aslında mümkün. 170 winle S4'den LE oldum, çok oynasam rahat Global Elite olurum diye düşünüyorum. Tabii her şey yetenek birazda ekipman.O kadar maç atıp Silver 1'sen daha da yükselmeyi bekleme. Nova olsan Global'e kadar gitmek kolay ama S1'den Global imkansız gibi bir şey.
Bakın imkansız değil fakat çok zaman alabilir. Bu duruma şahit olduğum için ısrarcıyım bu kadar. [emoji4]Hocam imkansız diyorum neden inanmıyosun, 4 tane global pre arkadaşınla girip 20-30 maç arka arkaya kazanırsan belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.