CSGO'da Türklere Yapılan Ayrımcılık

BigSmoke

Kilopat
Katılım
12 Mart 2015
Mesajlar
3.024
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Az önce oynadığım maçta sırf Türk olduğum için duymadığım küfür kalmadı. Halbuki sadece takıma info verip en iyi oynayan olmuştum. Sırf çekememezlik ve bazı Türkler'in hile kullanması yüzünden her Türk'ü kötü ve oyunbozan biliyorlar. Ne yapmak lazım arkadaşlar buna karşı?

Bu konuyu FPS bölümüne açacaktım ancak sorunum oyunla değil bu yüzden buraya açtım.
 
Bu oyunun global oluşundan doğan bir durum. Her türden insan var. Ayrıca bu Türklere özel değil ki ? "***** Russian" gibi laflarda ortalıkta dolaşıyor. Engellenemez bir durum bu.
 
Bana TÜRK olduğum için şu ana kadar sadece 1-2 milliyetçi Alman ve Rus veletler küfür etti.Onun dışında Polonyalılar,Almanlar vs .diğer milletden kişiler şaka maksaklı kebab felan dediler :D.Sıkıntı yapma öyle şeyleri.Mutele geç.Bu arada oyunda Ruslar en çok küfür yiyen millet.
 
Kebab falan diyorlar bu sorun değil de sırf çekememezlikten "stupid Turkish gay" dedi adam bana :D. Bir tanesi de "şu s**timin dilini konuşmayın" demişti Türçe'mize. Sinirden çıktım kapattım oyunu. Milletime küfür edilen bir oyunda ceza sistemi diye bir şey sadece hile kullananlara uygulanıyor, peeh :eek:.
 
Benim TÜRK olduğumu anlayamıyorlar zaten, arada soruyorlar Türk olduğumu söyleyince seviniyorlar her halde size gelenler biraz değişik insanlar:) Yeri geldimi sövüceksiniz arkadaşlar gece rahat uyursunuz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı