Cumhurbaşkanı Adayı Cem Uzan: "Kumarhaneler, eğlence merkezleri, hepsi bir arada Mardin’de olacak."

@shinei yorumuma verdiğin tepkiden dolayı teşekkür ederim. Düşündürücü atmandan fikrimin bazı yerlerine katılmadığın ortada. Nerelerin sana ters düştüğünü anlatırsan belki o tarafları daha detaylıca açıklayabilirim ya da fikrim üzerinde değişikliğe gidip eksiklerini kapatabilirim.
 
O tepkiyi bana çıkıştığın için attım, adı üstünde "düşünceli". Cem Uzan değil de benim hakkımda yazdıkların ilginç olduğu için düşündürdü beni. İnan ki Cem Uzan için yazdıklarının tamamını okumadım. Bir de neden zorunlu olsun? Ben konuyu açtıktan sonra uzun süre gelip bakmadım. İlgi çekmesi için ilginç bulduğum bir haberi buraya taşıdım sadece.

Medeniyet bana neden ters olsun? Uzun uzun yazıp tartışmak istemedim sadece. Cem Uzan ütopik bir dünyada yaşıyor, verdiği vaatler anlamsız ve temele dayanmıyor. Taraf değilim.
 
Bir de neden zorunlu olsun?
Konu sahibinin açtığı konu üzerinde gerekli ilgiyi göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
İlgi çekmesi için ilginç bulduğum bir haberi buraya taşıdım sadece.
Konuyu açma nedeniniz buysa evet haklısınız o zaman. Ama ben sadece uğraşıp yazdığım yazının okunmadan şahsıma eleştiri yapılmasına karşılık söyledim.
Medeniyet bana neden ters olsun? Uzun uzun yazıp tartışmak istemedim sadece.
Ekran fotoğrafı atıp şahsıma eleştiride bulundunuz. Burada sıkıntı yok herkes birbirini eleştirebilme özgürlüğüne sahiptir ve kimsenin elinden bu hak alınamaz fakat bu eleştiriyi yaparken benim konu hakkımdaki yorumumu okumadınız. Sadece adımı görüp eleştiri yaptınız. Burada fikrim üzerinden değil şahsım üzerinden bir eleştiri var diye anladım ben.
 
Temsili:
Kolpaçino Kumar Sahnesinde Ekrem mi Haksız, Hüseyin mi? - Ekşi Şeyler
 
Mardin de olmaz bu iş popülasyon bölge halkı uygun değil daha batıda birşehirde yapmalı alkolde vergiyi azaltmak ise bence saçmalık temel şeylere veya onlara yakın şeylerde indirmesi gerek.
 
2002'de seçimi kazansaydı bana başka bir gençlik yaşatacak kişiydi sanırsam artık mümkün değil eski adaylara değil de yeni adaylara bakmamız lazım. Türkiye er ya da geç ayağa kalkacaktır ama bu cem beyin önderliğinde olmayacak.
 
Türkiye'de böyle şeyler yapılabilmesi çok mümkün değil, halkın da bu vaatlere oy atacağını sanmıyorum. Bu tarz vaatlerden ziyade mantıklı ekonomi planları açıklasa bundan kat kat daha iyi olur. Alkol almayı büyük bir ayıp olarak gören kesim varken ÖTV'sini 0'layalım deyince halkın koşa koşa oy atmaya gideceğini açıkçası sanmıyorum. Daha mantıklı vaatler lazım.
 

Geri
Yukarı