Custom Kasa ve Custom Üst Seviye Soğutma

Düşünce ve Fikirleriniz? (Olumlu ve Olumsuz)

• Oy verenlerin toplamı
    37
Kasayı delmek kesmek gerekir mi? El işlerinde genelde iyiyimdir.
Kasa midTower olduğu için sıkışıklık olur dışarı monte etsen güzel durmaz benim fikirlerim bunlar. Siz GPU ve CPU ayrı ayrı sıvı sistem olsun diyorsunuz bu güzel olur ama yer olarak imkan sağlarmı Dark N10 o var. Sizde tavsiyem 240lık radyatör ölçülerinde köpük bulmanız. Bir nevi önizleme yapmak almadan Aliexpress ten almak demek kargo süresi ve dikkatli almak demek. Strafor veya köpükten ölçüleri aynı olacak şekilde yer tespiti yapmak en net iş.
Kasada şuan zaten H110i kapalı devre sıvı soğutma kullanıyorum. Soğutucu ilk başta ön tarafta idi. Telefonumda olan fotoğraflar ile göstereyim size. Ön tarafta pull-push yapılı bir şekilde kasaya sığdırmıştım. Şimdi soğutucuyu yukarı aldım. Radyatör ve iki fan kasanın içerisinde üst tarafdaki ızgaran kasanın dışarısında ise 2 tane daha faz ile pull-push yapılı. Yaptığım custom soğutmada da böyle yapabilirim. Ön tarafa sıkıntısız 240 lık radyatör pull-push yukarıya 240 lık radyatör takarım duruma göre ya 2 fanlı yada yine kasanın dışına 2 fan daha takar pull-psuh yaparım.

Ama 2 tane rezervuarı kasada nereye nasıl koyacağım onu bilmiyorum.

Bu şekildeydi.

Dosya Ekleri

• 3.jpg
    3.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 164
  • 4.jpg
    4.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 168
Kasa midTower olduğu için sıkışıklık olur dışarı monte etsen güzel durmaz benim fikirlerim bunlar. Siz GPU ve CPU ayrı ayrı sıvı sistem olsun diyorsunuz bu güzel olur ama yer olarak imkan sağlarmı Dark N10 o var. Sizde tavsiyem 240lık radyatör ölçülerinde köpük bulmanız. Bir nevi önizleme yapmak almadan Aliexpress ten almak demek kargo süresi ve dikkatli almak demek. Strafor veya köpükten ölçüleri aynı olacak şekilde yer tespiti yapmak en net iş.
Kasayı delmek kesmek gerekir mi? El işlerinde genelde iyiyimdir.

Kasada şuan zaten H110i kapalı devre sıvı soğutma kullanıyorum. Soğutucu ilk başta ön tarafta idi. Telefonumda olan fotoğraflar ile göstereyim size. Ön tarafta pull-push yapılı bir şekilde kasaya sığdırmıştım. Şimdi soğutucuyu yukarı aldım. Radyatör ve iki fan kasanın içerisinde üst tarafdaki ızgaran kasanın dışarısında ise 2 tane daha faz ile pull-push yapılı. Yaptığım custom soğutmada da böyle yapabilirim. Ön tarafa sıkıntısız 240 lık radyatör pull-push yukarıya 240 lık radyatör takarım duruma göre ya 2 fanlı yada yine kasanın dışına 2 fan daha takar pull-psuh yaparım.

Ama 2 tane rezervuarı kasada nereye nasıl koyacağım onu bilmiyorum.

Bu şekildeydi.
Bütçe durumunuz nedir? Şunun için soruyorum rezervuar yaptırsanız benzer bir fotoğraf bulabilirmiyim bi bakayım yorumu güncelleyerek altına eklerim. Custom sıvı soğutma hoştur. :) Fikirleri bir araya toplayarak bir şey elde edebiliriz.

Abi telefon numaran varsa bir verir misin custom sıvı soğutma ile alakalı yardım almak istiyorum eğer yardım etmek istersen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı