- Makaleler
- 3
Kasayı delmek kesmek gerekir mi? El işlerinde genelde iyiyimdir.
Ama 2 tane rezervuarı kasada nereye nasıl koyacağım onu bilmiyorum.
Bu şekildeydi.
Kasada şuan zaten H110i kapalı devre sıvı soğutma kullanıyorum. Soğutucu ilk başta ön tarafta idi. Telefonumda olan fotoğraflar ile göstereyim size. Ön tarafta pull-push yapılı bir şekilde kasaya sığdırmıştım. Şimdi soğutucuyu yukarı aldım. Radyatör ve iki fan kasanın içerisinde üst tarafdaki ızgaran kasanın dışarısında ise 2 tane daha faz ile pull-push yapılı. Yaptığım custom soğutmada da böyle yapabilirim. Ön tarafa sıkıntısız 240 lık radyatör pull-push yukarıya 240 lık radyatör takarım duruma göre ya 2 fanlı yada yine kasanın dışına 2 fan daha takar pull-psuh yaparım.Kasa midTower olduğu için sıkışıklık olur dışarı monte etsen güzel durmaz benim fikirlerim bunlar. Siz GPU ve CPU ayrı ayrı sıvı sistem olsun diyorsunuz bu güzel olur ama yer olarak imkan sağlarmı Dark N10 o var. Sizde tavsiyem 240lık radyatör ölçülerinde köpük bulmanız. Bir nevi önizleme yapmak almadan Aliexpress ten almak demek kargo süresi ve dikkatli almak demek. Strafor veya köpükten ölçüleri aynı olacak şekilde yer tespiti yapmak en net iş.
Ama 2 tane rezervuarı kasada nereye nasıl koyacağım onu bilmiyorum.
Bu şekildeydi.