rainbox
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Sağlık
@er36po hocam kesinlikle boş yere zamanınızı yememiş olacağım. Kesinlikle kafayı bozdum yapacağım. Isıtma makinamız var halihazırda biraderin bilişimci olmasının faydası diyelim
. Herneyse şuan attığınız parçalar hoşuma gitti rezervuar pompa olayına gelirsek. Şuan sadece işlemci düşünüyorum ve bir tane 360mm lik radyator yeterli olduğunu düşünürsek; ileride gpu bloğu anakart bloğu ve bir adet daha 360mm lik radyatör eklediğimizde bu pompa yeterli olurmu acaba yoksa almışken en iyisini almak isterim, fiyatı mühim değil. Kafamda daha çok soru var projede sizden yardım isteyebilirim. Malum tahliye borusu vs. açıkcası güncel sistemde kullanmadım cahillik işte
. Resimleride atayım istedim.
Ürün resimleride bunlar çinden aldığım.
Pompa
CPU blok
Radyatör
Rezervuar ise
Bu ürünler halihazırda kullanıyorum fakat dediğim gibi orjinal olsun istiyorum. Bu ürünlerden kullanabilecek bir parça var derseniz kullanırım. Yoksa zaten çöp olacaklar.
Yorumlarınız benim için değerli emin olun.
Şimdiden teşekkürler.
Ürün resimleride bunlar çinden aldığım.
Pompa
CPU blok
Radyatör
Rezervuar ise
Bu ürünler halihazırda kullanıyorum fakat dediğim gibi orjinal olsun istiyorum. Bu ürünlerden kullanabilecek bir parça var derseniz kullanırım. Yoksa zaten çöp olacaklar.
Yorumlarınız benim için değerli emin olun.
Şimdiden teşekkürler.