Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

O kadar senede düzeltilemeyen bu kadar bug ve bu görüntülerde sunulan FPS normal değil. Görüntüler çok kalitesiz duruyor. Tamamen RT üzerinde durulmuş gibi. RT sona alınca da her yer cam gibi oluyor, bu biraz fazla. Oynanış olarak birkaç göze batan nokta var, vuruş hissi gibi. Bunlar güncelleme ile kısa sürede çözülebilir fakat diğer sorunlar için yapımı epey uzun süren oyunun bu sorunlarının düzelmesi 1,2 hafta değil; çok daha uzun sürecektir. O da yapabilirlerse.

Oyun daha 9 saat önce çıktı ve siz oyunu kötülemeye çalışın. İlk yorumdaki arkadaş ile aynısını söyleyicem. The Leş of Us Part 2 den çok daha iyidir. Last of us 'a saldırmıyorum eleştiriyorum bikere 😎 (!) Taş gibi oyun. Hangi oyun kusursuz? Sizin o yapımcıyı tehdit edenlerden bir farkınız yok. Ve korsan kullananlardan da. Adamlara bir saygı gösterin. Eleştirin eleştirmek iyidir. Çıkalı yaklaşık 9 saat oluyor siz '' Cyberbug, balon,leş'' Bir Bismillah diyin 9 saat oldu be. Oyun bu oyun. Oyunun haterlerı çıktı bile. Oyun'un çok uzun olması beni soğuttu bile. Ama asla Cyberbug, balon falan demem.

Büyük ihtimal. Last Of Us Part II gördüğüm kadarı ile iyi bir oyun. Hatta yılın oyunları adayı ama neden nefret ediliyor bilmiyorum.
Hikaye, oyuncularının çoğunun istediği gibi gitmedi o yüzden biraz nefretle bakılıyor.

Büyük ihtimal. Last Of Us Part II gördüğüm kadarı ile iyi bir oyun. Hatta yılın oyunları adayı ama neden nefret ediliyor bilmiyorum.
Bu gece The Game Awards'da yılın oyunu seçilecek yüksek ihtimal. Seçildiği zaman ayrı bir linç konusu açılır sanırım. Yüksek ihtimal yeni bir konu açarım, yine orada tartışılır insanların niye sevmediği, veya sevdiği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı