Cyberpunk 1.10 yaması inceleme

RDR2'yi yüksek Ultra ayarlarda 40-45 FPS arası oynadım bitirdim. Yaklaşık 150 saatimi (Online hariç) gömdüğüm RDR2'de doğru düzgün hatırladığım bir FPS düşüsü falan yaşamadım.
RDR2’den çok daha fazla grafik yükü istiyor oyun. Kaplamaları, yüklediği dünyadaki detay, eşya ve NPC sayısı özellikle şehrin belirli kısımlarında çok daha yüksek.

Yine de olması gereken performanstan çok uzaklarda onu kabul ediyorum.

Oyun bitmeden çıksa başyapıt olacaktı keşke risk alıp çıkarmasalardı şahsen ben rahat 5 6 ay daha bekleyebilirdim oyun 20gb eksik çıktı zaten

@CanPatrioTic @Nakerosu @360388 @Ssansarsalvo şu bölgeye bir ara gidip yere bakıp kaplama sorunu var mı yok mu söylerseniz yardımcı olur bana. Son yama kurulu ama durum aynı. Bunun dışında kaplama sorunu hiç görmedim ama. Ultrada çektim ve tüm ayarlarda da aynı. Videoda konum anlaşılmıyorsa ekran görüntüsü atarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam bu kaplama olmayan yerde altında neon ışıkları olan ve kaputu saydam Mizutani duruyor. Gece turlayın iyi gidiyor daha önce denk gelmediyse. 😄

photomode_24012021_143904.png

@CanPatrioTic @Nakerosu @360388 @Ssansarsalvo şu bölgeye bir ara gidip yere bakıp kaplama sorunu var mı yok mu söylerseniz yardımcı olur bana. Son yama kurulu ama durum aynı. Bunun dışında kaplama sorunu hiç görmedim ama. Ultrada çektim ve tüm ayarlarda da aynı. Videoda konum anlaşılmıyorsa ekran görüntüsü atarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tam bu kaplama olmayan yerde altında neon ışıkları olan ve kaputu saydam Mizutani duruyor. Gece turlayın iyi gidiyor daha önce denk gelmediyse. 😄

Eki Görüntüle 850552

Bakacağım 👍

Eki Görüntüle 850552

Oyunu bitirdiğim için sildim. Yüklü değil maalesef.

@kino O noktaya gittim ve kaplamalar bende de sorunlu.
Eki Görüntüle 850899Eki Görüntüle 850900
Hatta kenardan baktığımız zaman yerin altını görmek bile mümkün.
Eki Görüntüle 850901

Daha önce de böyleydi. 1.1 yaması büyük diye geldi ama bu tarz şeylere hiç dokunulmamış. Gölgeler de hala bozuk yüzerken veya altıpatlar tutarken kolları bacakları acayip görünüyor karakterin. Yapay zeka ve polis olayı çekirdekten sorunlu ne olacak belli değil, üst üste binen kodlarla ne kadar düzeltecekler bilmiyorum. Çok vakit geçmesi lazım ben en az sene sonu diyorum ciddi değişiklikler için.

Daha önce de böyleydi. 1.1 yaması büyük diye geldi ama bu tarz şeylere hiç dokunulmamış. Gölgeler de hala bozuk yüzerken veya altıpatlar tutarken kolları bacakları acayip görünüyor karakterin. Yapay zeka ve polis olayı çekirdekten sorunlu ne olacak belli değil, üst üste binen kodlarla ne kadar düzeltecekler bilmiyorum. Çok vakit geçmesi lazım ben en az sene sonu diyorum ciddi değişiklikler için.
Bu tarz sorunları iletebileceğimiz bir site var mı? Belki bizim de yardımımızla gözden kaçırdıkları sorunları düzeltirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı