Cyberpunk 2077 alınır mı?

İndirim bekleyin derim. Yaz indirimlerinde 160 lira civarına inmişti. GFN ile çok bug olacağını zannetmiyorum. Ben çıktığı gün başladım oynamaya. GFN ile çok az bug vardı benim oyunda o zaman bile.
 
Kesinlikle müthiş bit oyun indirimi beklemek istemiyorsanız bence alın kuruşuna kadar hak eder son oynadığımda hiç bug yoktu sisteminizde iyiyse alınır.
 
Ben oyunu ön siparişle aldım ve birkaç görev Bug'ı dışında sorun yaşamadım. Buradaki çoğu arkadaş eminim oyunu bile oynamadan, oradan buradan duyduklarıyla yorum yapıyor. Abartıldığı kadar kötü değil, alınabilir. Zaten GFN ile oynayacakmışsınız, optimizasyon derdi de olmayacaktır. Paranız varsa alın derim.
 
Oyunda ne kadar bug olursa olsun bir açık dünya oyununun gidişatını değiştiremeyeceği için oynanışı pek fazla etkilemez. Ayrıca oyun çıktığından sonra aldığı onlarca güncelleme ile sizi oyundan soğutabilecek bugların büyük bir çoğunluğu kaldırıldı. Konuya gelelim ki oyunun fiyatı bazı oyuncular için pahalı bazıları için uygun fiyatlı. Bütçeniz yeterli ise bence 270 tl verilip oynanılabilecek bir oyun. Lakin bu fiyat size de fazla geliyorsa 26 kasım'ı (steam sonbahar indirimleri) bekliyip oyunu alabilirsin. Yalnış hatırlamıyorsam 200 tl civarı bir fiyata düşecek.

Umarım yardımcı olmuşumdur daha fazla sorun varsa yazabilirsin. :) iyi oyunlar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı