Cyberpunk 2077 alınır mı?

Hocam Instagram: Emirhaanaktss Discord kullanmıyorum yazın vereyim.

Hocam Instagram: Emirhaanaktss Discord kullanmıyorum yazın vereyim.

Hocam direk Steam hesabı vereceğim sadece çevrimdışı olarak girmeniz gerekiyor ortak hesap olduğu için başkası girdiği zaman hesaba sizi oyundan atmaması için ilk başta çevrimiçi olarak girin sonra sorunsuz olarak çevrimdışı kullanabilirsiniz.

Mesaj attım hocam.
 
Cyberbug 2077 diyenleri ciddiye almayın evet ilk zamanlar ciddi ve delirten buglar vardı ben çıktığı zaman bitirdim ama şu an çok büyük bir kısmı düzelti ve alınıp oynanabilir güzel bir oyun sadece araba sürüş mekaniği klavyede kanser gamepadle daha iyi.

Öyle adama bakıyorsun Turbox ayarında sistemi var, oyunu bile açamamıştır 2 tane bug videosu izleyip "ehehe çok kötü oyun" deyip geçiyor. Oyunun en büyük eksiği olmayan yapay zeka şu anda onlar da ne yapsa bug gibi duruyor doğal olarak.
 
Bir kaç gün önce başladım oynamaya steamdan baya sarıyor hikayesi falan gayet iyi.
Birkaç gün önce başladım oynamaya Steam'den bayağı sarıyor hikayesi falan gayet iyi.
 
Açıkçası hikaye konusunda fena değil aç bırakmıyor ama doyurmuyorda. Açık dünyası ne yalan söyleyeyim zayıf en azından ben ilk çıktığı gün oynadım ve ilk büyük yamada göz attım.

Sıralamak gerekir ise çizgisel olarak oynarım yan görevlere kaçmam şehirde çok gereksiz ben hikayemi oynayayım diyor ise evet o zaman alınabilir.

Eğer ben oyunun içinden geçeceğim her NPC ike konuşup görevleri bir köşeye koyup hadi bakalım birazda şurada ki punklara sıkayım der isen indirimi bekle. Çünkü açık dünyası zayıf, çok komik bir o kadar can sıkıcı sorunlar ile karşılabilirsin. Ayrıca polisler ile aksiyona girip araç kovalamacası yapacaksan kötü haber şehir içlerinde roket atarlı robotlar var ve asla ıskalamıyorlar. Böyle ufak açık dünyadan koparacak birçok olay var.

Tavsiyem GFN satın almadıysan ya da süresi uzun ise indirimileri bekle derim.
 
Merhaba, Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum (GFN ile oynayacağım) ama çok fazla bug var diyorlar bu fiyata alınır mı
Kesinlikle tr sunucusunda gfn ile oynamayı düşünüyorsan onu bi unut gfn'ye para bile versen cyberpunk 2077 için 3 4 ssat sıra bekliyorsun, ama İnternetim 50mbpsnin üstündeyse direk Avrupa sunucusunda oyna. Mesala ben hiç para vermeden Avrupa sunucusunda istediğim oyuna sıra beklemeden girebiliyorum.
 

Geri
Yukarı