Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.643
Daha sürüm optimize edilmedi. Açık dünya olduğu için bug olması da mümkün. Daha bug olmadan çıkan açık dünya oyunu olmadı.

Yeni patch ve sürüm gelmeden doğru değerler diyemeyiz.
bug olması benim için sorun değil. optimizasyon sorun. gerçekten durum buysa. üzer.
GTX 1650S sahipleri seri üzgün :D.

1650 mobiledakiler yaktı bile.
GTX 1650S sahipleri seri üzgün :D.

1650 mobiledakiler yaktı bile.

Lütfen manipülasyon yapmayın. Çoğu oyun ilk çıktığında optimizasyon sorunlu çıkıyor. Düzelteceklerini umuyorum. Birkaç mesaj yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi RDR2 de sorunlu çıkmıştı ama halledildi görüldüğü üzere. Millete gidin oyunu iade edin dedikten sonra pişman olurlarsa sorumlusu sizin gibiler olacak.

Lütfen manipülasyon yapmayın. Çoğu oyun ilk çıktığında optimizasyon sorunlu çıkıyor. Düzelteceklerini umuyorum. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi RDR2 de sorunlu çıkmıştı ama halledildi görüldüğü üzere. Millete gidin oyunu iade edin dedikten sonra pişman olurlarsa sorumlusu sizin gibiler olacak.
Evet, RDR2 öyle oldu. User Score'una baksana RDR2'nin PC versiyonunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı