Sürprizbozan Cyberpunk 2077 bütün sonlar aynı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selimoex

Decapat
Katılım
28 Mayıs 2021
Mesajlar
329
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, ben Cyberpunk 2077'de sokak çocuğu bitirdim, sonra tekrar başka bir hikaye seçtim göçebe ama aynı bölümü oynatıyor. Ne alaka anlamadım, aynı bölümleri oynatıyor.
 
Seçtiğiniz şey sadece oyunun başlangıcını değiştiriyor biraz. Onun dışında aynı ilerliyor oyun. Bir tek diyologlara etkisi var uzun vadede.
 
Her karakterin hikaye olarak sadece başlangıcı ve diğer kişilerle konuşmasına katkı sağlayacak bazı diyalogları farklı. Tüm görevler ve karakterler gene aynı şekilde ilerliyor sadece bazılarıyla daha erken veya daha geç tanışıyor olabilirsin. Oyunun sonunu görevlerde verdiğin kararlar belirliyor bir kaç tane sonu var fakat sadece oyunun sonundaki outroyu etkiliyor.
 
O hikayelerin pek etkisi yok. Yine aynı görevler aynı son. Sadece diyaloglara seçtiğiniz hikayeye göre birkaç replik ekliyor o kadar. Bir de oyuna başladığınız yerler gibi küçük şeyler değişiyor.
 
Benim bildiğim 6 ayrı son var yan görevlerle çeşitlendirebiliyorsun. Ben panam ile birlikte şehri terkederek bitirdim.
 

Geri
Yukarı