Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

İlk başta iyi bir oyun diye düşünmüştüm ama normal bir oyunmuş. Benim için önemli olan yetenek ağacı, silah üretme, silah çeşitliliği, lootlar ve insan modifiyesiydi. Yetenek ağacı sadece istatistikleri yükseltiyor, insan modifiyesinde ise bazı şeyler ekstra yetenek ekliyor ve kararlarımız oyunu çok fazla etkilemiyormuş. Oyun ilk başta ilgimi çekiyordu ama şu an o kadar ilgim kalmadı. Bazı kişilerin yaptıkları ve dedikleri çok saçma buluyorum. Oyunda çok fazla diyalog var diye beğenmeyen anonim kişi, Exclusive oyunlarda daha az bug var diyip Cyberpunk 2077 ile kıyaslayanlar, oyun GTA 5 "gibi" değil diyenler ve oyunda her şey berbatmış gibi direkt "Bu oyun balon." diyenler. Bana göre sıradan bir oyun.

Cyberpunk 2077 puanlamaları;
2020-12-13 22-09-37 ekran görüntüsü.png

2020-12-13 22-09-32 ekran görüntüsü.png

2020-12-13 22-09-26 ekran görüntüsü.png

@Vulture en azında Deaht Strandig bir tarafta yüksek skor alıyor XD.

Diğer oyunlardaki vuruş hissi veya dövüş mekaniğiyle karşılaştırma yapmak anlamsız olur. Dediğim gibi. Bu oyun her yönden mükemmel olabilecekken bir şeyler eksik kalmış.
O anlamda demedim yani bende sadece silah hissi sanki COD oynuyomuşum gibi his verdi ben beğendim onun için demiştim.

Ne yazık ki evet. Oyunun RPG mekaniği arızalı bir kere. Deus Ex oyunlarında bazı görev ve düşmanları sadece konuşarak bile geçebilirsiniz, fakat bu oyunda öyle bir şey yok. Seçimler hikayeyi etkilemiyor. Oyun fiyasko. Optimizasyon ve teknik konuda laf bile söylemeyeceğim.
Seçim hikayeyi etkilemiyor yüzden ben oyunu 2 farklı şekilde bitirdim, oyunu karalamak için saçma sapan sağdan soldan duyduğunuz saçma fikirlerinizi kendinize saklayın. Daha oyunu bitirmemişsiniz burada gelip oyunu karalıyorsunuz, klasik Türk mantığı çoğunluk ne diyorsa odur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı