Cyberpunk 2077 Kötü Olabilir mi?

Ya dostum. Ne yaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum ? Adam mario ile laf soktu daha nediyim ben ? Sana iyi geceler. Popüler kültür, herhalde takip etsem bilirdim. Ama Riot falan iyi takip ediyor.
Konu mario değil ki. Böyle her şeye takarsan ohoo. Atlama her şeye, boş ver. Cyberpunk diyorum ben. Oynamadık, sen iğrenç dedin. Mario'ya mı dedin sen?
 
Ben Witcher 1'e leş dedim.
CP 77'de GTA gibiyse, hiç oynamam dedim.
Witcher 1 kesinlikle leş. Çocukluğumda oynasaydım belki ehh. CP nasıl olunacağı konusunda, umarım Witcher 3 gibi olmaz onu deyimde. Zaten tutanacağını sanmıyorum. Hype çok yüksek, hayırlısı.
 
Witcher 1 kesinlikle leş. Çocukluğumda oynasaydım belki ehh. CP nasıl olunacağı konusunda, umarım Witcher 3 gibi olmaz onu deyimde. Zaten tutanacağını sanmıyorum. Hype çok yüksek, hayırlısı.

Bunu tartıştım adamla.
Adam: Oyunu sevmeyebilirsin ama böyle demen küfür gibiydi", dedi.
Bende: "Her yönüyle leş ve çöp olduğunu söyledim".

Oradan biri de: "Bırak abi mario oynasın o" dedi.
Ben de, "Bomberman'ın verdiği heyacanı veriyor mu?" dedim.

Sonra sen popüler kültür falan bir şey dedin.
 
Açık konuşmak gerekirse ben ümitli değilim. İlk sebep Witcher 3 ten sağlam para kaldırdı adamlar ve biraz daha rahata erdiklerini düşünebilirler. Sonuçta bir kitle kazandık oyunlarımız beğeniliyor tarzında birde üstüne beklentileri arşa çıkardılar. Şişirdikçe şişirdiler oyunu normalde beklenti 1 ise şuan 11 oldu. Her ne kadar CD Projekt Red bile olsa bu oyun bir tökezleyip toparlanma oyunu olacak diye düşünüyorum. Ayrıca Witcher kadar kral bir oyun serisi yoktur, her oyununda üstüne bir şeyler katarak giden efsane bir seri. Leş demek için gözünüzün kör, elinizin de çolak olması gerek...(Pardon ilk oyunun bazı sıkıntıları var o konu başka elbette ben seriyi gömüyor sandım.)
 
Kötü olursa hikayesi olur, oynanıştan taviz vereceklerini zannetmiyorum ne de olsa oyunun yapımcı şirketi Witcher3 gibi harikadan da öte bir oyun yaptı, gerçi hikayesinin de kötü olacağını sanmıyorum.
 
Biliyorum biraz garip bir soru ve cevabini kimse net olarak bilemez ancak ciktiktan sonra pahalanma ihtimaline karsi bircok kisi gibi ben de on siparis ile alacagim. Ama daha oyuncular tarafindan oynanmamis/puanlanmamis bir oyun için 250 TL vermekten biraz suphe duyuyorum. Yapan firmanin ismi belli, baba gibi 3 tane oyunu var (Witcher serisi) ama bu "Cyberpunk 2077" cok farki bir evren ve cok farkli bir oynanisa sahip bir oyun. Sizce bu oyun on siparis edenler ve etmeyi dusunenlerin elinde patlar mi? Oyun ciktiktan sonra alacaklar için bir problem yok, parasi olan adam daha fazla para verir, incelemelere/puanlara gore alip almayacagina karar verir. Ama benim gibi ucuza kapatmak istyenlerin ne yapmasi gerekiyor? Ne onerirsiniz?

Benim kanaatimce alma derim çünkü 250 lira düşük bir meblağ değil. Belki ilerleyen süreçte biraz pahalı olma ihtimali olacaktır fakat hoşuna gitmez ise paran kendince çöpe gider bence. O fiyat artışını indirim vs ile biraz aşağı çekersin. Ben yerinde olsam almam fakat dediğim gibi ben olsam almam :)...
Alacak isen şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
 
Oyunun gidişatı hakkında şunu söyleyeyim şahsi fikrim olarak oyun çok yükseltildi bu nedenle beklenti yapmaları gereken seviyeninde üstüne cıkarıldı oyun çıktığında çok güzel bir oyun olacak ama bunun farkına 1 2 yıl sonra o beklentiler düşünce farkına varacağız.
 

Geri
Yukarı