Saat kısmı biraz beni korkutuyor ya, öyle çok büyük bir oyunlara çok dayanamıyorum o yüzden beni gerçekten içine çekeni almak istiyorum ki uzun soluklu oynayabileyim.
RDR 2 bir başyapıt Cyberpunk yanından bile geçemez kesinlikle RDR 2 öneririm.
Saat kısmı biraz beni korkutuyor ya, öyle çok büyük bir oyunlara çok dayanamıyorum o yüzden beni gerçekten içine çekeni almak istiyorum ki uzun soluklu oynayabileyim.
Merhaba, 2 oyunda neredeyse aynı fiyat ve Steam dolar kuruna geçmeden birini alacak param var. Para mı hangisinde kullanmalıyım ve RDR2 sıkar mı diye korkuyorum, hayatımda hiç 150 saate yakın oyun oynamadım çünkü.
Rdr 150 saat değil, ortalama 70 saat sürüyor. Cyberpunk o 30 saat sürüyor ve optimizasyon sıkıntıları var halen. RDR2 al beğenmezseb iade et.Merhabalar, 2 oyunda nerdeyse aynı fiyat ve Steam dolar kuruna geçmeden birini alacak param var. Para mı hangisinde kullanmalıyım ve RDR2 sıkar mı diye korkuyorum, hayatımda hiç 150 saate yakın oyun oynamadım çünkü.
RDR2'nin gerek hikayesi, gerekse araya sıkıştırılmış batı şakalarıyla birlikte grafiğinin ve karakter tasarımlarının dikkat çekiciliği ile seni içine çekeceğini genelleme yaparak emin olduğumu söylebilirim. Nostaljik bir atmosferi ve Angst dolu, aksiyon dolu içeriği var. Ama dersen, " yook, ben İleri gelecekli oyunları severim. " diye, o zaman cyberpunk'ın içeriği de güzeldir, ona yönelirsin. Hala almadıysan ve karar vermede sıkıntı çekiyorsan iki oyununda belli bir sahnesine, klibine bakarak yargılayarak seçersin.. ki ben şiddetle RDR2 öneririm.Saat kısmı biraz beni korkutuyor ya, öyle çok büyük bir oyunlara çok dayanamıyorum o yüzden beni gerçekten içine çekeni almak istiyorumki uzun soluklu oynayabiliyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.