Cyberpunk 2077 vs Read Dead Redemption 2

Kanka ağır ve yavaş bir oyun RDR2 chapter 3'ün sonlarına doğru oyun açılıyor diyebilirim karakter yönetimi falan da çok ağır ve bayağı bir at suruyorsun yollarda bu biraz beni sıkti ama hikayesi için oynayıp 50 saatte bitirdim oyunu cidden süper bir senaryosu var dediğim gibi ama oynanışı herkese gelmez.

Merhabalar, 2 oyunda nerdeyse aynı fiyat ve Steam dolar kuruna geçmeden birini alacak param var. Para mı hangisinde kullanmalıyım ve RDR2 sıkar mı diye korkuyorum, hayatımda hiç 150 saate yakın oyun oynamadım çünkü.
Rdr 150 saat değil, ortalama 70 saat sürüyor. Cyberpunk o 30 saat sürüyor ve optimizasyon sıkıntıları var halen. RDR2 al beğenmezseb iade et.

Saat kısmı biraz beni korkutuyor ya, öyle çok büyük bir oyunlara çok dayanamıyorum o yüzden beni gerçekten içine çekeni almak istiyorumki uzun soluklu oynayabiliyim
RDR2'nin gerek hikayesi, gerekse araya sıkıştırılmış batı şakalarıyla birlikte grafiğinin ve karakter tasarımlarının dikkat çekiciliği ile seni içine çekeceğini genelleme yaparak emin olduğumu söylebilirim. Nostaljik bir atmosferi ve Angst dolu, aksiyon dolu içeriği var. Ama dersen, " yook, ben İleri gelecekli oyunları severim. " diye, o zaman cyberpunk'ın içeriği de güzeldir, ona yönelirsin. Hala almadıysan ve karar vermede sıkıntı çekiyorsan iki oyununda belli bir sahnesine, klibine bakarak yargılayarak seçersin.. ki ben şiddetle RDR2 öneririm.

Rrd2 oynamaya başladım su gibi aktı gitti keşke bitmeseydi, Cyberpunk oynamaya başladım bir ömür geçti gibi ama 10 saat oynamışım.

Youtube dan hemen iki oyunun da lets playini izleyin yarımşar saat. Hangisi daha güzel gelirse onu alın

Saat kısmı biraz beni korkutuyor ya, öyle çok büyük bir oyunlara çok dayanamıyorum o yüzden beni gerçekten içine çekeni almak istiyorum ki uzun soluklu oynayabileyim.

RDR sıkabilir biraz hem Cyberpunk'ın harita yan görev ve yeni DLC olarak bana göre RDR'den daha iyi Cyberpunk alın derim bende görsellik anlamında da çok şey vadediyor güncellemeden sonra hata falan görmedim oyunda 1 hafta önce tekrar bitirdim oyunun belli bir saatinde DLC'ye geçiş yapıyorsun yeni DLC'nin hikayesi çok daha aksiyonlu seçimleri oyun sonuna falan etki ediyor.

Şunu belirtmek gerekir ki Rdr 2 deki npc ler resmen nakış nakış işlenmiş. Tarzı farkli iki oyunun. Çok uzun soluklu olmasın aksiyon dozu yüksek derseniz Cyberpunk çok iyi bir seçenek. Bu Rdr2 nin bir şaheser olduğunu değiştirmez. Diğer önemli bir detay cp resmi Türkçe dil desteğine sahip.

İkisi de harika oyunlar, hangi temayı daha çok sevdiğinize bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı