Cyberpunk optimizasyon yüzünden iade edilmeli mi?

Jmeyz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ön siparişten Cyberpunk almıştım. GTX1650 i5 9300 16 GB RAM olan donanımla oyun pek güzel bir şekilde oynanmıyor. 1080P Low'da 40/60 FPS arası alıyorum. Oyunu sizce iade etmeli miyim yoksa kütüphanede dursun optimizasyon halledildiğinden zaman mı oynarım? Fiyatının yükselme ihtimaline karşı almıştım.

Arkadaşlar ön siparişten Cyberpunk almıştım. GTX1650 i5 9300 16 GB RAM olan donanımla oyun pek güzel bir şekilde oynanmıyor. 1080P Low'da 40/60 FPS arası alıyorum. Oyunu sizce iade etmeli miyim yoksa kütüphanede dursun optimizasyon halledildiğinden zaman mı oynarım? Fiyatının yükselme ihtimaline karşı almıştım.

Etme, gelecek güncellemelerle düzelecektir.

Edilmemeli. Dün 3:45 ile 22:00 aralığında 16 saat oynattırdı kendini. Yani yaklaşık 18-19 saat arasında sadece 2-3 saat civarı mola vermişim.
...yoksa kütüphanede dursun, optimizasyon halledildiği zaman mı oynarım?
Öyle yapın.

Sizin kararınız hocam ben oyunun optimizasyon sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Eğer oynamak istemiyorsanız iade edebilirsiniz.

Bekleyin. Optimizasyonu sorunları düzeldiği zaman oynarsınız.

Güncelleme gelecek + DLC paketlerı + Online modu vs gelecek bunların ne fiyat olacagı ya da olmayacagı bellı degıl bence iade etme.

Çok mu kötü ya bug durumu? Mesela benim gibi hikaye odaklı oyuncular için buglar göz ardı edilebilir mi?

Bir görevde sedyeye birini indirmem gerekiyordu lakin sedye yoktu. 10 dakika aradıktan sonra pes edip @Ma'at'a özel bir tuşla mı koyuluyor diye sordum. Bug olmuş ve sedyeyi koymamış NPC'ler, görevi tekrarladığımda sedye geldi ve geçtim.

40-60 arası FPS 2020 sonunda çıkmış bir AAA oyun için de genel olarak bir tek oyunculu oyun için de iyi değer. Optimizasyon ile bazı hatalar giderilir, biraz performans artışı sağlanır belki ama aynı değerlerin yüksek ve ultra için geçerli olmayacağını bilmek gerekiyor. GTX 1650, 1080P için giriş seviyesi sayılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı