Cyberpunk vs GTA 5


Hocam Minecraft oyunun açık dünyası var. Cyberpunk 2077 oyunu GTA 6 değil. Oyunu sevmeyebilirsiniz ve sizin için oyun çok kötü olabilir bunu anlarım. Çünkü bir oyunu sevmek zorunda değilsiniz. Fakat siz Cyberpunk 2077 gibi rol yapma oyunu olan bir oyunu GTA 5 gibi bir oyunla karşılaştırıyorsak ortada büyük bir sorun vardır.
 
Teması isteyen istediğini karşılaştırır olan bir konuyu bu kadar uzun nasıl yazdın ya. Bana mı öyle geliyor yoksa yazdığın her paragraf bunu mu söylüyor. 😁

Bu arada bence haklısın isteyen istediğini kıyaslar. Mesela ben şu an Bannerlord mu alsam Anno 1800 mü alsam diye alacağım keyfi kıyaslıyorum ama bunu burada tartışırsam herkes bana ikisi kıyaslanacak oyun değil diye cevap verecek doğal olarak. Peki neden herkes böyle diyecek biliyor musun? Çünkü ikisi gerçekten aynı kulvarda değil ve insanlar benim hangisinden daha çok keyif alacağımı bilemez. CPnin RPG unsurları GTA'dan daha diyemiyorsan GTA ile CP kıyaslayamazsın kardeşim bu insanlarda bundan bıktı.
 
Abi adamlar Cyberpunk2077'den GTA VI beklentisi oluşturuyorlar sonra diyorlar oyunda rpg yok seçimler etkilemiyor ama bir yandan GTA beklentisi istiyor sanki GTA'da bunlar varmış gibi. Sonra gidiyor arabaya fren ve gaz veriyor lastik patlatıyor Cyberpunk'ta olmuyormuş neymiş efendim işte Cyberpunk'ta soygun yapılamıyormuş oyun RPG değil diyor sonra Witcher 3 övüyor oyunu oynamadan karakter geliştirme derin değil diyor yan görev yapmadan seçimler etkilemiyor vs diyor daha gerçekçi olsun istiyor işine gelince herkes oyun uzmanı oldu ha şu oyun çıkınca. Adam 2 ay önce ismini duyduğu firma ile Rockstar'ı kıyaslıyor ulan bu firma ilk kurulduğunda Rockstar GTA IV ile oyun dünyasını sallıyordu aradaki farkı anlayın hani. Bu iki oyunun odağı farklı kıyaslayamazsınız. Kıyaslarsanız da komik duruma düşersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı