Cyberpunk vs GTA 5

@360388, @Step, @Mustafafnt

Watch Dogs, GTA, CP 2077 karşılaştırılmasının nedeni, birbirine inanılmaz yakınlıkta olması. Açık dünya ve aksiyon oyunu olmasından kaynaklı. Oynanış anlamında da birbirine benzemelerinden kaynaklı.

Minecraft ile neden karşılaştırmaz;
Fantastik ögeler barındırır,
Kendin yap, pişir olayı vardır.

Minecraft ile Fallout 4 karşılaştırabilir ama.

Minecraft ile GTA'nın açık dünyasını karşılaştırırsanız ancak şunu dersiniz: "Minecraft ne kadar büyük bir dünyası var be!".
Bu yönde karşılaştırırsınız XD. Bu da çok saçma olur.

Bu iki oyunu en fazla animasyonlar, fizik motoru, grafikler, seslendirme gibi teknik yönlerden kıyaslayabiliriz. O da sırf GTA 5 olduğu için oyun hala sırıtmıyor bir iki yeni modla günümüz oyunlarına taş bile çıkartıyor. Aksi yönlerden kıyaslamak samanlıkta iğne aramak kadar mantıksız olacaktır.

@360388, @Step, @Mustafafnt

Watch Dogs, GTA, CP 2077 karşılaştırılmasının nedeni, birbirine inanılmaz yakınlıkta olması. Açık dünya ve aksiyon oyunu olmasından kaynaklı. Oynanış anlamında da birbirine benzemelerinden kaynaklı.

Minecraft ile neden karşılaştırmaz;
Fantastik ögeler barındırır,
Kendin yap, pişir olayı vardır.

Minecraft ile Fallout 4 karşılaştırabilir ama.

Minecraft ile GTA'nın açık dünyasını karşılaştırırsanız ancak şunu dersiniz: "Minecraft ne kadar büyük bir dünyası var be!".
Bu yönde karşılaştırırsınız XD. Bu da çok saçma olur.
Minecraft'da da aksiyon var. Kılıç, balta, ok yay var ne de olsa...

GTA 5 ve CB2077'nin amaçladığı ve yaptığı şeyler apayrı. Tek ortak yönü açık dünya ama ikisi de ayrı açık dünyalar öne sürüyor. Onun dışında bug var, araba kalitesi kötü, GTA'da olan şeyleri yapamıyormuşuz gibi yorumlar CDPR'in GTA'yı kopyalamaya çalıştığını zannedenlerin yorumu. CB2077 ile GTA farklı amaçlar ve farklı oynanışlar ile geliyor. Eğer aynı gelseydi işte o zaman kıyaslardık. Mesela ben hem GTA'yı hem de CB2077 oynamış biri olarak ikisini de severim fakat GTA V'e CB bize ayrı dünyalar ve ayrı hikayeler sunuyor. Ben şu an GTA'da olabilecek her deneyimi aldığımdan ve oyunun eski olmasından dolayı CB2077 tercihim olur çünkü ben gelecek temasını ve oyun içeriklerini daha çok beğeniyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı