AlanTuring
Megapat
- Makaleler
- 9
Arkadaşlar GTA V ile bir şey kıyaslayacaksanız Watch Dogs kıyaslayın çünkü onlar bir ara GTA olmaya çalışıyordu ama 3 oyundur araba sürüşünü bile ayarlayamadı sanırım
.
Minecraft'da da aksiyon var. Kılıç, balta, ok yay var ne de olsa...@360388, @Step, @Mustafafnt
Watch Dogs, GTA, CP 2077 karşılaştırılmasının nedeni, birbirine inanılmaz yakınlıkta olması. Açık dünya ve aksiyon oyunu olmasından kaynaklı. Oynanış anlamında da birbirine benzemelerinden kaynaklı.
Minecraft ile neden karşılaştırmaz;
Fantastik ögeler barındırır,
Kendin yap, pişir olayı vardır.
Minecraft ile Fallout 4 karşılaştırabilir ama.
Minecraft ile GTA'nın açık dünyasını karşılaştırırsanız ancak şunu dersiniz: "Minecraft ne kadar büyük bir dünyası var be!".
Bu yönde karşılaştırırsınız XD. Bu da çok saçma olur.
Bana sandbox türü ile karşılaştırılması saçma geliyor.Minecraft'da da aksiyon var. Kılıç, balta, ok yay var ne de olsa...
Bana da RPG oyunu ile GTA 5 karşılaştırılması saçma geliyorBana sandbox türü ile karşılaştırılması saçma geliyor.
Aynen RPG.Bana da RPG oyunu ile GTA 5 karşılaştırılması saçma geliyor![]()
Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve CD Projekt yayınlanan 2020 rol yapma türündeki video oyunudur.Aynen RPG.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.