Dahili PSU'su Olan Kasalar Tercih Edilmemeli Mi?

Vatan'da KDV indirimi varsa alabilirsin. Ayrıca kasalar tercih edilebilir Corsair Carbide serisinde içinde VS serisi var ise zaten sorun olur :) Gidip Frisby, Everest alırsan sucuk pişirirsin :D Cooler Master Box Lite'de mimari bir hata var. Onu düzeltmessen ısınıyor hava alamıyor diye biliyorum bir tane konuda görmüştüm. Onu düzeltirsen alınabilir bir kasa. Onun haricinde kasa PSU önerisi gerekirse kasa olarak bunu PSU olarak bunu öneririm. Bütçe varsa Evga BQ PSU'lar aşırı sessiz ve çok verimli oluyor.
Vatan'daki KDV indirimi diğer hafta da sürecekse, Sinerji veya İnventus'tan FSP CMT110A ve Hydro 600W sipariş etmeyi düşündüm de, o zaman da Vatan'daki kişiler montaj işlemini yapmazlar herhalde.

Önermiyorum. PSU ve kasayı ayrı alın. Cooler Master için de geçerli aynısı. Dolar düşükken bile o modeller için fiyatlarını hak etmiyorlar diyordum, dolar şu noktaya geldi ve ne düşündüğümü az çok tahmin edin. Düşündüğünüz modeller de fiyatlarını hak etmiyorlar ama o ürünler daha çok hak etmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı