Neden ASUS tercih edilmemeli?

Vergi kaçırmaya çalıştığını zannedip uyguna ürün alırsan bunları da göz önünde bulundurmalısın.
Cahillikte sınır tanımıyorsun. Ürünün vergisini ödedim. Cahilsin bir konu hakkında bilgin bile yok. Konuya beğenmedim + vergi kacakçılıgı diyorsun. Cahilsen yorum yapma dostum. Amazon'dan ürün satın alırken TR vergisini ödüyorsun. Boş yorum yapma rica ediyorum.

Vergi kaçırmaya çalıştığını zannedip uyguna ürün alırsan bunları da göz önünde bulundurmalısın.

Bilginiz olmayan konular hakkında yorum yapmayın, Türkiye gibi vergi cenneti bir ülkede dışarıdan vergisiz ürünü gümrükten geçirmek kolay mı sanıyorsun, adam onun vergisini ödüyor da geçiyor.

Selamlar evet garantisi olmadıgını biliyordum. Fakat ben Asus ücretli olarak cihazıma bakar diye düşünüyordum. En kötü ihtimal ile parçasını satar diye düsünüyordum.
Onlar içinde Türkiye garantisi olması gerekiyor saçma gelebilir ki bana göre de saçma ama yapacak bir şey ne yazık ki yok, sistem böyle.

Amazon üzerinden alınan tüm yurtdışı ürünlerinin vergisi ödeniyor.
Bilgisi yok fikri var işte.
Bilginiz olmayan konular hakkında yorum yapmayın, Türkiye gibi vergi cenneti bir ülkede dışarıdan vergisiz ürünü gümrükten geçirmek kolay mı sanıyorsun, adam onun vergisini ödüyor da geçiyor.
Üzülüyorum böyle insanlara bilmiyorsan yorum yazmayacaksın veya soracaksın. Beni vergi kaçırmakla suçladı ya 2 dakikada :))))

Selamlar evet garantisi olmadıgını biliyordum. Fakat ben Asus ücretli olarak cihazıma bakar diye düşünüyordum. En kötü ihtimal ile parçasını satar diye düsünüyordum.

Bu tarz durumlarda muhakkak urunu almadan servisi arayip sorun, bilgi aldiktan sonra alma islemini gerceklestirin. Burasi Turkiye, dusunuyordum ile hareket ederseniz cok fazla hayal kirikligina ugrarsiniz. Esegi saglam kaziga baglamak, o kazigi ve ipi de 2-3 kere kontrol etmek lazim.

Ekstra olarak benim ekran kartım da ısınıyor özellikle yaz günlerinde bende çözümü kendim yarattım.

IMG_20220616_002049_102.jpg

IMG_20220616_002107_014.jpg

IMG_20220616_002134_180.jpg

Hiçbir oyunda daha 75 derece görmedi. 2 tane 120mm fanı plastik kelepçeler ile birbirine sıkıca tutturdum sonra da kasa arkasına. Hiç oynamıyor sabit. Karta üfleyecek şekilde. 1200 RPM Max hıza ayarladım. Karta da özel GPU Tweak 3'ten profil yaptım artık kafam rahat. Kart GTX 1660 Super.

Fanlar Dark marka kırmızı renk Solid diye geçiyor 50 TL'ye alım tanesini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı