Danıştay İstanbul sözleşmesi durdurma talebini reddetti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nu konu hakkında pek bilgim yok ama muz cumhuriyetinde yaşıyoruz, işe yaradığını zannetmiyorum haberlere bakılırsa.

Kendisi zaten eşitlikçi. İçeriğini hiç okudunuz mu?
Hocam kadın hakları korunuyor lakin, korunurken erkek geri planda kalıyor. Dediğim gibi daha eşitlikçi ve yenilikçi bir yasa olursa özellikle bu yasa evrensel nitelikli olursa çok daha iyi olur.

İyi Parti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bek fazla bilgim yok. Milliyetçilik bana göre değil. Kendisi MHP alternatifi bir parti. Kadrosundan tanıdıklarım var ve kadrosu deneyimli.
Hocam kadın hakları korunuyor lakin, korunurken erkek geri planda kalıyor. Dediğim gibi daha eşitlikçi ve yenilikçi bir yasa olursa özellikle bu yasa evrensel nitelikli olursa çok daha iyi olur.
Erkekler geri plana atılmıyor sadece öyle lanse ediliyor. İçeriğini okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.

Dediğinizi bir araştıracağım hocam. Yüzeysel olarak bildiğim için kesin yargı da yapmak istemiyorum bu yüzden.

Gerekli olduğunu nerden anladın ?

Her hafta salınan tecavüzcülerden. Yargının artık bağımsız olmamasından ve teknokrat kişilerden oluşmamasından.
Hocam toplum kadına gerektiği değeri vereceğini düşünenlerdenim. Sırf oyun oynamayı bilmeyen bir çocuğu annesi gelip hadi oynasın, hadi oynasın deyip oyuna sokmaya çalışması gibi görüyorum bunu. Tabii tecavüzcüler kesinlikle yargılanıp cezalandırılmalı ama kadınla erkeğin eşit olması fıtrata ters. Daha güzel daha fıtrata uygun bir sözleşme veya yasa olmasının taraftarıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…