Days Gone PC FPS düşmesi

arthurmorgan35

Femtopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Days Gone'yi dün Steam sürümünü almıştım, oyunda şöyle bir problem var. İlk giriş yaptığımda aşırı derecede oyun takılmaya uğruyor sürekli FPS düşmesi girip duruyor fakat 5 dk sonra oyun yağ gibi akmaya başlıyor. Sistemim oyun için yeterli kaldı ki zaten diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorum, sorunun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum sizde yaşıyor musunuz bu problemi?

Not: İlk 5dk da CPU kullanımı sürekli tepe seviyede %100, 5 Dk'dan sonrasında 40-50 civarı kullanıyor (tekrar belirteyim başka bir oyunda bu problem yok)
 
Evet ilk açtığı konuya yazıp burada yazmaması inatla sadece yeterli demesi ironik.
Diskinize boş yer olmasına dikkat edin ve okuma yazma hızları bile bu olaya etki edebiliyor.
arkadaş sistemimi atmış peki değişen birşey oldumu bende bunu sorayım, diğer başlıklarda sistemimi paylaşmamın sebebi zaten sorunun makineden kaynaklandığını yada gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını anlayamamdı. fakat burda sistemden kaynaklı bir durum gözükmüyor ve bende fazladan sistemi yazmak istemedim
 
Arkadaş sistemimi atmış peki değişen bir şey oldumu bende bunu sorayım, diğer başlıklarda sistemimi paylaşmamın sebebi zaten sorunun makineden kaynaklandığını ya da gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını anlayamamdı. Fakat burada sistemden kaynaklı bir durum gözükmüyor ve bende fazladan sistemi yazmak istemedim.

Yardım istemenin de bir adabı var bir bilgi istendiyse ver niye zora sokuyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı