DeathAdder Essential'a gazoz döküldü

Makaleler
21
Merhabalar, nazar mı değdi bilmem ama yeni aldığım Razer Mouse'a gazoz döktüm yanlışlıkla. Döküldükten hemen 7-8 saniye içerisinde gücünü kestim ve içine kaçar gazoz için silkeledim bayağı. 5-10 dakika saç kurutma makinesi ile sıcak hava verdim etrafına, sonra annem "getir pirince yatıralım" dedi. Pirince yatırdım, başka yapmam gereken nedir? Çalışır mı? Mouse modeli Razer DeathAdder essential white Edition, bu modelin su sertifikası var mı? Bu arada gazozun şeker miktarı 100 ML için 9 gram, içinde bir yerde yapışkanlık olup beni zorlar mı?

WhatsApp Image 2021-05-30 at 20.45.30.jpeg

Hocam sadece sileceksin sonuçta :D. İçindeki devreyi mouse bağlı vidaların yerlerinin fotoğrafını çekte takarken hatırlarsın.
@B 52 Stratofortress hocalar mouseun içini açtım bir güzel kolonya ile bütün her yerini temizledim, bazı bölgeler çoktan beyazlaşmış bile. Mouse anakartının bütün bileşenleri aşağı taraftaydı, yani çok ulaşılacak bir nokta değildi. Şu an balkona koydum, hava esiyor. Biraz orada kurusun ve uçsun kolonya. 10-20 dakika sonra içeri alıp saç kurutma makinesi ile dikkatlice daha da kurulayıp bağlayacağım PC'ye. Bence bir sorun yok gibi.
@reddline

@B 52 Stratofortress hocalar mouseun içini açtım bir güzel kolonya ile bütün her yerini temizledim, bazı bölgeler çoktan beyazlaşmış bile. Mouse anakartının bütün bileşenleri aşağı taraftaydı, yani çok ulaşılacak bir nokta değildi. Şu an balkona koydum, hava esiyor. Biraz orada kurusun ve uçsun kolonya. 10-20 dakika sonra içeri alıp saç kurutma makinesi ile dikkatlice daha da kurulayıp bağlayacağım PC'ye. Bence bir sorun yok gibi.
@reddline
Hocam kurumuştur bile o :D. Al içeri.

@reddline
İnşallah bir şey olmaz çünkü çok beklediniz bu ürünü. :D

Hocam kurumuştur bile o :D. Al içeri.
İnşallah bir şey olmaz çünkü çok beklediniz bu ürünü. :D
Arkadaşlar, görev başarılı. Bir kaç acemilik sonucunda tepe ışığını devre dışı bıraktım... Yarın lehim makinesi ile onu da yapacağım merak etmeyin, şu an gayet iyi bir şekilde çalışıyor ve yapışkanlık yok. Dediğim gibi sadece ışığının kablosu koptu, yarın lehimlerim onu da. Şimdi LoL oynamaya gidiyorum. :D Yardımlarınız için konuya katılan herkese teşekkür ederim.
@B 52 Stratofortress

Arkadaşlar, görev başarılı. Bir kaç acemilik sonucunda tepe ışığını devre dışı bıraktım... Yarın lehim makinesi ile onu da yapacağım merak etmeyin, şu an gayet iyi bir şekilde çalışıyor ve yapışkanlık yok. Dediğim gibi sadece ışığının kablosu koptu, yarın lehimlerim onu da. Şimdi LoL oynamaya gidiyorum. :D Yardımlarınız için konuya katılan herkese teşekkür ederim.
@B 52 Stratofortress
Hayırlı olsun hocam o zaman. Ameliyat başarılı :D. Hem artık senin de bizim de içimiz rahat edecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı