Ben Wi-Fi kullanıyorum, ondan bilgim yok.@433815 Kurulumda ethernet ile nasıl bağlanabilirim?
Ben Wi-Fi kullanıyorum, ondan bilgim yok.@433815 Kurulumda ethernet ile nasıl bağlanabilirim?
~ A R C H L I N U X ~Arkadaşlar merhaba. Şu an Debian Stable kullanıyorum. Sizce Debian kullanmaya devam edeyim mi? Yoksa Arch mı kurayım? Arch kurarsam i3 kullanacağım. Siz hangisini seçerdiniz? Her yönüyle karşılaştırma yapabilir misiniz?
İki yıldır kullanıyorum bir gün çöktüğünü görmedim. Tabi kalkıp sistem dosyalarını silmek vb gibi bir yanlış yapmadıkça.Arch en sevdiğim dağıtımdır. AUR sebebiyle muhtemelen. Debian da paketler gerçekten çok eski. İleride sıkıntı çıkaracağından korkuyorum. Bağımlılık hataları vs. tek korkum Arch'daki çökme olasılığı... @433815
Hocam sizi temin ederim çökme vs yoktur tabi dikkatli kullanırsanız. Onun dışında mesela ben testing repo ve unstable Kde de dahil olmaak üzere neredeyse bütün paketlerde geliştirme sürümünü kullanıyorum. Ha bazen uygulamaların çöküp tekrar başladığı da oluyor fakat kalıcı bir soruna sebep olmuyor. Sonuçta ben testing repo kullanıyorum takdir edeceğiniz üzere stabiliteyi sağlamak için hata raporlayan kullanıcılardanım. Benim tavsiyem geçin derim.@LinuxGamingGamer Hocam sizin bir bilginiz var mı?
Arch wiki'de bunu çözmüştüm evet size bu konuda kesin bir şekilde yardımcı olabilirim.@LinuxGamingGamer Kurulumda Ethernete nasıl bağlanacağım hakkında bir bilginiz var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.Arch wiki'de bunu çözmüştüm evet size bu konuda kesin bir şekilde yardımcı olabilirim.
Tabii ne demek, şimdi mi yoksa siz kuruluma başladığınız zaman mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
Kuruluma başladığım zaman olursa iyi olur. Ödevim var şu an. Yeni konu açıp sizi etiketleyeceğim.Tabii ne demek, şimdi mi yoksa siz kuruluma başladığınız zaman mı?
Tamam kesinlikle bana bildirin yardımcı olmaktan büyük zevk duyarım.Kuruluma başladığım zaman olursa iyi olur. Ödevim var şu an. Yeni konu açıp sizi etiketleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.