Defender'i kurulum USB'sinden silmek

Başlıkta yazdığı gibi kurulum USB'sinden Windows Defender'ı silebilir miyiz?
Böyle bir yöntemin orijinal Windows kurulumunda yapılabileceği hakkında bir fikrim yok, fakat GhostSpectre'de Windows 10 için format atarken böyle bir seçenek mevcut. Fakat Windows Defender'i kurmamak ne kadar güvenilir, orası da tartışılır.

Başlıkta yazdığı gibi kurulum USB'sinden Windows Defender'ı silebilir miyiz?
NTLİTE ve benzeri bir yazılım ile herşeyi silersin istersen Paint bile kalmaz sistemde kendi katılımsız kurulumlarını atabilirsin yani herşeyi yapabilirsiniz ama ben bunla uğraşmak istemediğimden güvenli farklı bir hazır Windows kullanıyorum.(19H2 sürümü)

NTLite ve benzeri bir yazılım ile her şeyi silersin istersen paint bile kalmaz sistemde kendi katılımsız kurulumlarını atabilirsin yani her şeyi yapabilirsiniz ama ben bununla uğraşmak istemediğimden güvenli farklı bir hazır Windows kullanıyorum.(19h2 sürümü)

NTLite sadece ISO dosyalarımı yoksa USB'ye yazılmış Windows'da olur mu?
Böyle bir yöntemin orijinal Windows kurulumunda yapılabileceği hakkında bir fikrim yok, fakat ghostspectre'de Windows 10 için format atarken böyle bir seçenek mevcut. Fakat Windows Defender'i kurmamak ne kadar güvenilir, orası da tartışılır.

Norton 360 gerçek zamanlı koruma açacağım da Windows Defender'dırinki artık kapatılamadığı için USB'den silmek istiyorum.

Norton 360 gerçek zamanlı koruma açacağım da Windows Defender'dırinki artık kapatılamadığı için USB'den silmek istiyorum.

Sadece ISO aslında Defender'ı kapatabilirsin Defender Control ile sonra take ownership ile silersin. Yine yapamadın Linux Live CD.

Ayrıca hazır ISO'da kullanabilirsin harika optimize ISO'lar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı