Deha Tuzcu ve Discord'daki sanal magandalar

Hocam gercek ismi Dahi Sekerci cikti arkadasin.
Büyük vurgun yiyecek :D. Ezhel gibi yurt dışına kaçtı kaçtı. Yoksa cc suçu paraya çevrilmeden net bir şekilde hapis. Bakalım neler olacak. Hiç de sevmiyorum zaten. Arkadaşı Batu İnç Dehaya diss şarkısında "Biliyorlar mı 13 yaşında kıza sarktığını?" diye söylemi var. Ayrıca "Biliyorlar mı kredi kartı çaldığını?" Sözleri de bu olayları destekliyor. Şarkısı;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Büyük vurgun yiyecek :D. Ezhel gibi yurt dışına kaçtı kaçtı. Yoksa cc suçu paraya çevrilmeden net bir şekilde hapis. Bakalım neler olacak. Hiç de sevmiyorum zaten. Arkadaşı Batu İnç Dehaya diss şarkısında "Biliyorlar mı 13 yaşında kıza sarktığını?" diye söylemi var. Ayrıca "Biliyorlar mı kredi kartı çaldığını?" Sözleri de bu olayları destekliyor. Şarkısı;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Hocam aslinda kacmadi TR girip cikabiliyor kendisi ama umarim yurtdisi yasagi getirilir ayrica bu batu Inc ayni rengin laciverti hocam kendisininde yeni sarkisi var ve sarkisinda su soz geciyor: Evet karttan gectim tech fleece

Adamın evine kiralık katil göndermeyi planlıyorlarmış hocam. Neyin primi bu?
Onu söyleyen arkadaş 15 yaşında türeme bir aptalın önde gideni, yapamayacağı şeyler ile tehdit ediyor, CharmQuell yapamayacağını bilmesine rağmen boş prim oluşturuyor. Son zamanlara Deha'nın popüler olmasıyla primini güzel kastı, zeki adam severim ederim ama boş prim kasıyor son 1 haftadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı