Monster Tulpar T5 V17.1 vs Dell G317

Hocam 1000 tl ucuza alıp 1060 almaktansa 2-3 ay daha çalışıp 2060 alırım daha iyi.

- bunu bende gördüm ama Monster stokta yok diyor, ne zaman olacak belli değil.... ve rtx 2060, gtx 1060 dan ne kadar daha iyi fikrim yok.... bunu alırsam orijinal Windows alma hayalim bitiyor diyebilirim, arkadaşın dediği gibi 2 bin tl daha biriktirmem lazım, buna değer mi bilmiyorum...

- bunu bende gördüm ama Monster stokta yok diyor, ne zaman olacak belli değil.... ve rtx 2060, gtx 1060 dan ne kadar daha iyi fikrim yok.... bunu alırsam orijinal Windows alma hayalim bitiyor diyebilirim, arkadaşın dediği gibi 2 bin tl daha biriktirmem lazım, buna değer mi bilmiyorum...
Eğer zamanınız varsa tabii ki değer.

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-2060-6GB-vs-Nvidia-GTX-1060-6GB/4034vs3639

İki kart arasında %50 fark varsa, kesinlik ile değer.

- tavsiye laptop Öner’inizi çok beğendim, sanırım bunun eksisi normal harddiski olmaması, sadece 512’lik ssd olması...

- masaüstü bilgisayar toplayıp kullanma şansım yok, çünkü günde 15 - 16 saat çalışıyorum kendi işimde, ve masam küçücük 17 inç laptop Bile zor sığıyor, sürekli bilgisayar kullanabildiğim alan iş yerim olduğu için, mecbur laptop lazım..

- bu dediğiniz garanti mi? Nerden alınıyor bu paraya, özel mesajla bilgilendirme yapabilir misiniz bana ?
Bende yeni monster almıştım.Biraz önce 35tlye win10 pro 64 bit lisans anahtarı alıp güncelledim almadan öncede retail kod mu diye sordum kontrolde ettiğimde retail kod çıktı güncellemeleride sıkıntısız yapıyor.Alacağınız zaman mesaj atın yönlendiririm.
Retail: Birden fazla pc de aynı lisansı kullanbiliyorsunuz.

Bunu alıp HDD 2.5'' Boyutunda HDD alabilirsiniz.

Hocam bir önceki öneri de stokta yok. İkincisi 2060 çok çok daha performanslıdır. Windows konusuna gelirsek dışardan 30-40 tl ye orjinal Windows key alabilirsiniz.

Monster mayıs başına kadar ürün stoka girecek diyor, tahmini en geç 20 nisan, o zamana kadar dolar artar da bu laptop da artar yada ürün geldi diye yeni fiyat budur diye 12 - 13 bin deyip satmazlar inşallah... ben fiyatı 10800 diye kafama yazmışken, böyle bir şey olursa almaktan vazgeçerim. ama alternatif ne var diye bakındım da, rtx 2060'lı laptopda yok..... ekran kartı olarak gtx 1070 ile aynı fps verdiğini gördüğüm videolar izledim youtube dan... bunuda aklımın bir kenarına not ettim.

Monster mayıs başına kadar ürün stoka girecek diyor, tahmini en geç 20 nisan, o zamana kadar dolar artar da bu laptop da artar yada ürün geldi diye yeni fiyat budur diye 12 - 13 bin deyip satmazlar inşallah... ben fiyatı 10800 diye kafama yazmışken, böyle bir şey olursa almaktan vazgeçerim. ama alternatif ne var diye bakındım da, rtx 2060'lı laptopda yok..... ekran kartı olarak gtx 1070 ile aynı fps verdiğini gördüğüm videolar izledim youtube dan... bunuda aklımın bir kenarına not ettim.
Evet fark çok yok ama tabi 2060 daha performanslı.

arkadaşlar hepinize ilginiz ve yardımlarınızdan ötürü teşekkürler, bilgisayarımı bir şekilde aldım. tulpar t7 - v 18.1 tercihim oldu... bir iki ufak ayarlada sıcaklığı oyun içi düşürebildiğim kadar düşürmeye çalıştım, tabiki fan sesini de makul seviyede tutarak. ilk videom:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı