Dell G3223D 165 Hz alınır mı?

Attalos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, şu anda 24 inç 1080p monitör kullanmaktayım. 5600x işlemcim ve 4070 ekran kartım var.

Aşağıdaki monitörü önerir misiniz?

@Saint Lucia bakarmısın rica etsem dostum :)

Son düzenleme:
31 inç seviyorsan ve 2K monitör ile karma kullanım yapacaksan net alınır.
Daha ucuz olduğu dönemler kendisi bir nimetti. Şu an pahalı buluyorum. Lakin yapacak bir şey yok.
aynen hem oyun hem video için felan kullanıcam. siparişi geçtim şuan yolda dediğin gibi pahalıya geldi biraz ama piyasadaki en uygun İPS panel monitör bence DELL kalitesi kendini gösterecek gibi duruyor. En azından bir önceki alıp iade ettiğim Asus VQ32VQR model monitörden çok çok üstündür yani bakalım inşallah piksel v.s olayı olmadan gelir :)

aynen hem oyun hem video için felan kullanıcam. siparişi geçtim şuan yolda dediğin gibi pahalıya geldi biraz ama piyasadaki en uygun İPS panel monitör bence DELL kalitesi kendini gösterecek gibi duruyor. En azından bir önceki alıp iade ettiğim Asus VQ32VQR model monitörden çok çok üstündür yani bakalım inşallah piksel v.s olayı olmadan gelir :)
Hayırlı olsun, gayet güzel bir monitör.

Hayırlı olsun, gayet güzel bir monitör.
teşekkür ediyorum inşallah sapasağlam gelir DELL'in garantisini çok övüyorlar. Şuan kullandığım monitör 24 inç VA panel bir monitör bakalım ne düzeyde bir fark hissedeceğim :) bu arada acaba DELL panellerini kendi mi üretiyor acaba kaynaklarda bulamadım merak ettim de :)

Bu arada acaba Dell panellerini kendi mi üretiyor

Hayır kendi üretmiyor. Çoğu firmadan panel alıyor. Modelin kalitesine ve kullanım alanına göre panel alımı yapıyor Dell. Yani tedarik ağı bu konuda geniş. AU'da var, BOE'de var, LG'de var içlerinde.

Hayır kendi üretmiyor. Çoğu firmadan panel alıyor. Modelin kalitesine ve kullanım alanına göre panel alımı yapıyor Dell. Yani tedarik ağı bu konuda geniş. AU'da var, BOE'de var, LG'de var içlerinde.
bu modeli almakla inşallah iyi etmişimdir diyorum sana bu konularda güveniyorum artık dostum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı