Dell G3223D alınır mı?

Arka plan ışığı nasıl kapatılıyor? Güncellemeyi yaptım.

Ekranın renkleri, doygunluğu, kontrastı falan çok iyi. Benim ekranda sadece sağ altta glow var, onu da dert etmedim çünkü ips panellerde olmazsa olmazdır. Bir de Hdr var ama hdr10 olmadığından bu konuda pek verimli değil. Tabi 32 inç IPS bir ekranı bu fiyata alabiliyorsak bazı şeylerden feragat edilmiş olması normal. Sonuç olarak tavsiye ederim.
dostum karanlık veya loş ortamlarda glow seni çok rahatsız ediyor mu peki ? bulutlanma gibi bir sorun görebildin mi peki sanki benimkinde varmış gibi hissediyorum ben ama psikolojik de olabilir :D

VRR olmayabilir ancak çok kullanacağını sanmıyorum, alırken bunları araştırıyoruzda sonrasında hiç kullanmıyorum ben genel olarak böyle olacağına eminim. Ps5 açıp direk yüksek fps ayarına alıyoruz olay bitiyor. 60 fps devam.

VRR olmayabilir ancak çok kullanacağını sanmıyorum, alırken bunları araştırıyoruzda sonrasında hiç kullanmıyorum ben genel olarak böyle olacağına eminim. Ps5 açıp direk yüksek fps ayarına alıyoruz olay bitiyor. 60 fps devam.
İade etmekten vazgeçtim. 32den 27ye sırf VRR için düşmek mantıksız geldi. Picture in picture özelliğini yeni keşfettim çift cihaz için büyük olması daha mantıklı geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı