Dell G3223D 165 Hz alınır mı?

Arka mavi ışığın kapanma yeri neresi :D
Personalize diye bir menü var orada Lighting seçeneğini off olarak değiştirirsen kapanır =)

Personalize diye bir menü var orada Lighting seçeneğini off olarak değiştirirsen kapanır =)
umarım severek kullanmaya başlamışsındır dostum bu arada ben klavyeyi de aldım onu da çok beğendim bence parasına değer yani pahalı olsa da :)

Arka mavi ışığın kapanma yeri neresi :D
umarım severek kullanmaya başlamışsındır dostum bu arada ben klavyeyi de aldım onu da çok beğendim bence parasına değer yani pahalı olsa da :)

@Bornedleader dostum sende ips glow varmı sormayı unuttum merak ettim de =)

Son düzenleme:
USB bağlantısı yok diyor Firmware uygulamasını açınca :) kör cahil oldum onu nereye nasıl takacağım :D
monitörün üstündeki usb girişini kullanıp monitörü type-c kablosu ile bilgisayar kasasına bağlayıp öyle güncelleme yapabilirsin dostum bu arada bana monitörün ekran siyah iken bana düz açıdan foto atabilirmisin rica etsem senden =)

Arkadaşlar Dell G3223D modelini alma niyetim var. Sizin deneyim ve bilgilerinize başvurmak istiyorum. Şu an 11.499 TL fiyatı var. siz hangi siteden aldınız
Sizce artı veya eksi gördüğünüz yönleri neler.
Varsa kronik sorunları falan paylaşır mısınız?
Veya beğenip beğenmedinizi söyler misiniz?
Yardım lazım :) sipariş vereceğim
bir de geldiğinde kontrol etmem gereken durumları neler ve nasıl edebilirim

Arkadaşlar Dell G3223D modelini alma niyetim var. Sizin deneyim ve bilgilerinize başvurmak istiyorum. Şu an 11.499 TL fiyatı var. siz hangi siteden aldınız
Sizce artı veya eksi gördüğünüz yönleri neler.
Varsa kronik sorunları falan paylaşır mısınız?
Veya beğenip beğenmedinizi söyler misiniz?
Yardım lazım :) sipariş vereceğim
bir de geldiğinde kontrol etmem gereken durumları neler ve nasıl edebilirim
monitörü yaklaşık alalı 1 ay olmadı bile genel olarak çok beğendim diyebilirim sadece ips panel kaynaklı ips glow var ama o da çok rahatsız etmiyor beni karanlık sahnelerde belli oluyor biraz onun harici ölü piksel v.s felan çıkmadı şükür ben gaming.gen.tr sitesinden aldım. şuanki aynı fiyattan renkleri çok canlı ve parlak hdr olayını beğendim sen sipariş edince ölü piksel testi felan yapsan bence yeterli ghosting yok gibi bişey zaten Dell bu işi çok iyi başarmış diyebilirim ;) zaten yorumlarını az çok okuduysan çoğu olumlu şeyler dediğim gibi sadece ips glow var o da her ips panel de oluyormuş zaten üretim kaynaklı bişeymiş fazla kafana takma dediler bende takmıyorum :)

Monitörün üstündeki USB girişini kullanıp monitörü Type-C kablosu ile bilgisayar kasasına bağlayıp öyle güncelleme yapabilirsin dostum bu arada bana monitörün ekran siyah iken bana düz açıdan fotoğraf atabilir misin rica etsem senden =)

Pixel test sayfasını tekrar açıp fotoğraf alayım dedim, kabak gibi IPS glow ortaya çıktı fotoğraf yükleyeceğim. Açıkçası dikkatimi bu kadar çekmemişti...

Dosya Ekleri

• IMG_20230726_185331.jpg
    IMG_20230726_185331.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 80

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı