muratkayablk
Kilopat
Ben aldım arkadaşlar düşünmeden alın çok kaliteli bir monitör.
Bende bugün aldım hocam kargoda şuan umarım sorun çıkmaz. Eksik bulduğunuz bir yön varmı?Ben aldım arkadaşlar düşünmeden alın çok kaliteli bir monitör.
Hocam çok kafaya takmayın ben şöyle düşündüm 4k monitör aldin sisteminde kaldiriyor diyelim. Oyunu 4 k da açtığın zaman sistem ve monitör aşırı kendini kasacak, daha fazla enerji ve ısı demek. Bunu engellecek soğutma kasa birsürü faktör devreye giriyor. Ayrıca cebinde bir 2k parası daha çıkacak. Yaklasık 8000 lira. Ben o paraya sistemi güçlendirebilir yada yeni bir konsola bütçe sağlayabilirim. Ayrıca ps5 in 2k uyumluluğun geldiğinide unutmayalım. 4k için hala erken, 2 sene sonra bence düşünmeye başlayabiliriz.Benim de düşündüğüm güzel bir monitördü, ama 31.5" te 1440p çözünürlük bence biraz düşük kalıyor.
Bence de 4k 144Hz için daha erken, onun için 27" 1440p monitör tercih ediyorum.Hocam çok kafaya takmayın ben şöyle düşündüm 4k monitör aldin sisteminde kaldiriyor diyelim. Oyunu 4 k da açtığın zaman sistem ve monitör aşırı kendini kasacak, daha fazla enerji ve ısı demek. Bunu engellecek soğutma kasa birsürü faktör devreye giriyor. Ayrıca cebinde bir 2k parası daha çıkacak. Yaklasık 8000 lira. Ben o paraya sistemi güçlendirebilir yada yeni bir konsola bütçe sağlayabilirim. Ayrıca ps5 in 2k uyumluluğun geldiğinide unutmayalım. 4k için hala erken, 2 sene sonra bence düşünmeye başlayabiliriz.
Sadece yukarı aşağı hareket etmiyor. Onun haricinde problem görmedim.Bende bugün aldım hocam kargoda şuan umarım sorun çıkmaz. Eksik bulduğunuz bir yön varmı?
Ben aldım herhangi bir sorun yaşamadım.Bu monitör tüm satış platformlarında tek bir satıcı tarafından satılıyor, onu da internette biraz araştırınca sürekli şikayet aldığı, müşteri memnuniyetine hiç önem vermediği görülüyor.
Farklı bir satıcı bulup alan oldu mu acaba yoksa herkes aynı satıcıdan alıp da memnun mu tamamladı alışverişini.
Bende bu satıcıdan G2722HS modelini aldım sorun yaşamadım.Bu monitör tüm satış platformlarında tek bir satıcı tarafından satılıyor, onu da internette biraz araştırınca sürekli şikayet aldığı, müşteri memnuniyetine hiç önem vermediği görülüyor.
Farklı bir satıcı bulup alan oldu mu acaba yoksa herkes aynı satıcıdan alıp da memnun mu tamamladı alışverişini.
Yukarı aşağı hareket var hocam azda olsa.Sadece yukarı aşağı hareket etmiyor. Onun haricinde problem görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.