Dell Insprion 15 7559 iade edilebilir mi?

dembaba3444

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Dell insprion 15 7559 model dizüstü bilgisayara sahibim. 4-5 senelik bir bilgisayar ve içindeki SSD kısmı M.2 NVMe girişe uygun. Bu yüzden NVMe SSD sipariş ettim. Görünüşte her şey normaldi. Giriş ve ürün tek çentikli, M.2 NVMe. Ürünü cihaza takınca da cuk oturuyor ama BIOS güncellemeleri, format sırasında sürücü yüklemeleri (irst) vs, her türlü yöntemi denememe rağmen ürün cihazda görünmüyor. Tabii aygıt yöneticisi, disk yönetimi vs her yere baktım.

Sonuç olarak bu ürünü iade etmem lazım ama firma büyük ihtimalle kabul etmez çünkü bu durumda hatalı benim gibi görünüyor. Bu konuda tecrübeli ve bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum. Ürünü iade etme şansım var mı? Ürünü satmaya kalksam satabilir miyim? Diyelim ki sattım ya da parasını iade aldım. Yerine alabilecğeim bir SSD bulamadım. İnternetten araştırmalarıam göre buna uygun SSD'ler M.2 AHCI SSD ve piyasada böyle bir ürün bulamadım, en azından Türkiye de. Yardımlarını bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 71MQZ-x7dNL._SL1500_.jpg
    71MQZ-x7dNL._SL1500_.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba. Dell insprion 15 7559 model dizüstü bilgisayara sahibim. 4-5 senelik bir bilgisayar ve içindeki SSD kısmı M.2 NVMe girişe uygun. Bu yüzden NVMe SSD sipariş ettim. Görünüşte her şey normaldi. Giriş ve ürün tek çentikli, M.2 NVMe. Ürünü cihaza takınca da cuk oturuyor ama BIOS güncellemeleri, format sırasında sürücü yüklemeleri (irst) vs, her türlü yöntemi denememe rağmen ürün cihazda görünmüyor. Tabii aygıt yöneticisi, disk yönetimi vs her yere baktım.

Sonuç olarak bu ürünü iade etmem lazım ama firma büyük ihtimalle kabul etmez çünkü bu durumda hatalı benim gibi görünüyor. Bu konuda tecrübeli ve bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum. Ürünü iade etme şansım var mı? Ürünü satmaya kalksam satabilir miyim? Diyelim ki sattım ya da parasını iade aldım. Yerine alabilecğeim bir SSD bulamadım. İnternetten araştırmalarıam göre buna uygun SSD'ler M.2 AHCI SSD ve piyasada böyle bir ürün bulamadım, en azından Türkiye de. Yardımlarını bekliyorum.
Anlamadım Laptopu mu iade etceksiniz ssd'yi mi ? Laptop iade edilemez ancak ssd'yine aldığınız firmanın müşteri hizmetleri ile görüşerek durumu öğrenebilirsiniz

Anlamadım laptopu mu iade etceksiniz SSD'yi mi? Laptop iade edilemez ancak SSD'yine aldığınız firmanın müşteri hizmetleri ile görüşerek durumu öğrenebilirsiniz.

SSD'yi. Bilgisayar 4-5 yıllık iade edemem artık)

Bu cihazın sadece M.2 SATA desteği var.
SSD uyumlu değil, iade edin.

Ama SATA'ların girişi de çift çentikli. Buna uygun bir SSD bulamıyorum.

İnternetten aldıysanız 14 gün içinde iade edebilirsiniz büyük ihtimalle. Kabul etmeleri gerek iade talebini.

14 gün içinde iade edilebilir diyor ama eğer ürünün cihazınızla uyumlu değilse ve kutuyu açarsanız iade edilmez yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi site ve hangi satıcı? Link atabilir misiniz?

Hepsiburada'da bir satıcı. İsmini hatırlamıyorum ama isterseniz bulup gönderebilirim.

Çift çentik olması önemli değil, aynı girişe uyumlu, oturuyor. Kasadaki yuvanın diğer ucunda da çentik olacak diye düşünmeyin.

Yani çift çentikli bir SATA alıp tek çentikli girişe takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı