Derdimi kimseye tam olarak anlatamıyorum

susamlıcubuk

Zeptopat
Katılım
7 Mayıs 2024
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar mevcut sorunu tam olarak anlatamıyorum. Nasıl tarif edilir anlatılır hiç bilmiyorum. Kimseyle paylaşasım gelmiyor. O kadar güvendiğim kişiler yok. Fakat stres faktörü insanı yiyip bitiriyor çok kötü bir durum. Anlatsam bile tamamen anlatmış gibi hissedemem. Birinin (derdimin muhatap kişisi) onu anlaması lazım hani ben anlatmadan. Bu da mümkün olmadığı için öyle kısır bir döngü. Böyle sıkıntı yaşayan tek ben miyim acaba diye bir sorayım dedim.
 
Kimseye anlatma, dağa taşa anlat derdini ayrıca hayat amacını belirle boşlukta kalmışsın. Hayatta güvenebileceğin tek kişi varsa o da annendir.

Kardeşim yanıt için teşekkür ederim. Herkesin ailesiyle konuşup konuşamadığı konular farklıdır. Başka söze gerek yok zaar.
 
Kardeşim yanıt için teşekkür ederim. Herkesin ailesiyle konuşup konuşamadığı konular farklıdır. Başka söze gerek yok zaar.

Sorununu bilmediğimiz için genelleme yaptık ama yine de koşulsuz destek verecek tek kişi annelerdir.

Müslümansan derdini Allah'a anlat. Gün gelir annen bile seni bırakır. Allah bırakmaz. Herkesin seni bıraktığını düşündüğün yerde de Allah seninledir.

Pek inanç ile olacak işler değil ayrıca acıdan kaçınmaması lazım.
 
Onca duadan sonra yakınını kaybedince pek de Allah'a inancın kalmıyor maalesef ki.
Allah'ın sana yakınını kaybetmeyeceksin diye bir vaadi yoktur. Sizin şer bildikleriniz hayır, hayır bildikleriniz şer olabilir. Senin bittim dediğin yerden güzellikleri doğuracak, hayatım harika dediğin anda seni tepe takla edebilecek yalnızca O'dur.
 

Geri
Yukarı