Ders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum

• Konuyu başlatan Javee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 20.372
İrade meselesi. 10 dakika ile başla. Yeter ki başla. Zamanla gelişirsin.

Kesinlikle katılıyorum. İlk önce kendi kendine ders çalışmayı öğrenmen lazım.
Herkesin farklı bir tarzı vardır ve bu tarzı kendin ortaya çıkaracaksın.

Yardımlarınız için sağ olun dün 5 saat çalışabildim 2 konunun konu anlatımını bitirdim bugün onlar üzerinden test çözeceğim.

@Javee 5 saat birden çalışmak bıkkınlık getirir. Yavaş yavaş uzun sürelere sıkın. Veya sabah 2.5 saat ve akşam 2.5 saat yapabilirsiniz.

Haklısınız fakat seneye YKS var onun stresi cok büyük o yüzden şimdiden dozajı ayarlamaya çalışıyorum ülkede okuyan bile işsiz kalıyor biliyorsunuz.

Ben de aynı durumdayım en son 2019 yılında ders çalıştım. O yıldan beri sınıfta kalıyorum.
Kendini zorlaman gerekiyor. İstemeye istemeye de olsa otur masanın başına. Bir süre sonra alışırsın diye düşünüyorum.

@Javee üniversite okuyanların iş bulamaması doğru bir şey. Bilgisayar mühendisliği istiyordum ben. Maalesef birkaç olay oldu, okuyamadım.

Boğaziçi PC mühendisliği 521 puan. Bir de 300 puanlık yere bakın. Sizin dediğiniz gibi işsiz kalan var. Ancak Boğaziçi, ODTÜ ve İTÜ gibi üniversitelerde okuyanlar daha rahat iş buluyor.

Bu 3 üniversiteyi kazanmak kolay değil. Hele derece yaptın mı tadından yenmez.

Ben de aynı durumdayım en son 2019 yılında ders çalıştım. O yıldan beri sınıfta kalıyorum.
Kendini zorlaman gerekiyor. İstemeye istemeye de olsa otur masanın başına. Bir süre sonra alışırsın diye düşünüyorum.

Hocam bende aslında çalışsam gerçekten en zor soruları bile yapabiliyorum hatta 10.sınıfta takdirle eve gelmiştim o zamanlar kızlara karşı ilgi duymuyordum, 11.sınıfın birinci döneminde birine karşı ilgi duymaya başlayınca tüm gün onla ilgileniyordum onu düşünüyordum falan derken notlar bayağı düştü ama artık silah çekseler birine ilgi duymam Allah korusun.
@Javee üniversite okuyanların iş bulamaması doğru bir şey. Bilgisayar mühendisliği istiyordum ben. Maalesef birkaç olay oldu, okuyamadım.

Boğaziçi PC mühendisliği 521 puan. Bir de 300 puanlık yere bakın. Sizin dediğiniz gibi işsiz kalan var. Ancak Boğaziçi, ODTÜ ve İTÜ gibi üniversitelerde okuyanlar daha rahat iş buluyor.

Bu 3 üniversiteyi kazanmak kolay değil. Hele derece yaptın mı tadından yenmez.

Hayatın sadece bu 3 üniversiteye bağlı olması ne kadar komik.

Hocam bende aslında çalışsam gerçekten en zor soruları bile yapabiliyorum hatta 10.sınıfta takdirle eve gelmiştim o zamanlar kızlara karşı ilgi duymuyordum, 11.sınıfın birinci döneminde birine karşı ilgi duymaya başlayınca tüm gün onla ilgileniyordum onu düşünüyordum falan derken notlar bayağı düştü ama artık silah çekseler birine ilgi duymam Allah korusun.

Hayatın sadece bu 3 üniversiteye bağlı olması ne kadar komik.
Dostum ben de 15-16 yaşındayken saçma şeyler yaptım ve şimdi komik geliyor 😄. Emin ol üniversiteye geçince hepsini unutacaksın tamamen boş işler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı