- Makaleler
- 7
Hocam kötüyüm be. Hiç bir işim düzgün gitmiyor 
Hocam kötüyüm be. Hiçbir işim düzgün gitmiyor![]()
Hocam asansör işi bol, başka dertlerim var be. Anlatamam ne yazık ki gizli meselelerAsansörcü reis ne oldu usta asansör işimi yok.
Hocam asansör işi bol, başka dertlerim var be. Anlatamam ne yazık ki gizli meseleler![]()
23 yaşındayım elim yüzüm düzgün ama genetik olarak zayıfım. İnsanlarla uzun süreli arkadaş kalamıyorum. 2 yıl garantim var sonra bir şekilde arıza çıkarıyorum. Kimseye güvenemez oldum. Birisi bana dokununca bile rahatsız oluyorum. Kendimi karakutu ya da KGB ajanına benzetiyorum çünkü insanların gerçek yüzümü görmelerini istemiyorum. Herkes bana ucube gibi bakıyor. Ben her zaman iyi ve samimi olmaya çalıştıkça herkes benden 10 misli uzaklaşıyor. Neden hep ilk adımı ben atmak zorundayım? Ne olacak bu insan ilişkileri hiç bilmiyorum. Dostluk, sevgili kavramları her zaman bir boşluk olarak kalacak bende muhtemelen.
Gece hüzünlerin saklandığı en iyi zamandır.
Usta insanlar kötü ama iyilerde var belki yanlızlıktandır bu durum.
Yaşım 12 ve artık ister istemez siyaset, tarih ve inanç gibi konularda bağımsız fikir ve düşüncelerim oluşuyor. Ve en sonunda düşüncelerimin zedelenmiş, batıl düşüncelere sahip biri olmaktan korkuyorum. Büyüdüğümü, çocukluğumun bittiğini düşünüyorum. Hayatımın yakın zamanda değişeceğini düşünüyorum. Eskiden her şeyin iyi yanlarını bilirmişiz (çocuk olarak) artık durumlar değişiyor. Belki de sadece ergenliğe giriştir durumlarıdır.
Soğuma değil bu durum. Cahil olacağım diye de bir korkum yok. Değişik bir durum benimkisi. Dediğiniz gibi hem ergenlik hem de başka şeyler. Biraz da içime kapandım.Usta hem ergenliğe hem gerçekleri görünce soğuma oluyor cahil olucam diye korkma araştırırsan bu olay bile olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.