Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.706
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profil fotoğrafı, karşı tarafa olumlu/olumsuz bir izlenim bıraktırıp, bir ön yargı oluşturabiliyor. İnsanlar PP olarak kullanılan fotoğrafı, ister istemez karşıdaki kullanıcıyı oymuş gibi hayal ettiğinden daha da kesinleşen bir yargı oluyor. Hele ki profil fotoğrafı olarak gerçek bir insan fotoğrafı kullanılıyorsa.

Umarım sadece ben böyle düşünmüyorumdur.
Haklısınız, Kontrol kaleminden paskomyayı görünce korkutuyor, Balış Suşişi'nin hesabı çalınmış falan da sandım PP değişince. Yine de adama geçmiş olsun, rahatsızlığı da var biraz.
Hayır, sadece siz değilsiniz. Ben de katılıyorum, mesela troll fotoğraflar kötü izlenim bırakır bende.
Umarım ben bırakmadım 🤔

Biri Türkçe tuşlarını falan mı çaldı?
Code Blocks 🆎 sag olsun, Turkce karakter yazinca sacma salak seyler cikiyor. Ben de Windows uzerinden degistirdim.

Özel değilse kötü olayları anlat yahu, dertleşiyoruz burada.
Annem ve babamin bosanmasiyla tum gecmisimizi ogrendim. Bilmedigim cok sey varmis. Cogu da inanmasi ve kabullenmesi guc seyler.

Bu olaylarin sinavlardan bir hafta once yasanmasi da derslere odaklanmami engelliyor. Surekli saga sola dalmami buna bagladim kendimce. Zaten egitim diye bir sey yok ortada. Her gun dersleri kendim anlamak icin ugrastim, anladim. Son haftalar boyle oldu diye, benden az emek harcayanlar beni geciyor. Bu da sinir bozucu.

Sinavlarin tek guzel yani var simdilik.

Ne oluyor, Sosyal'e DDoS mu var, yoksa rüya mı? Tahmin edeyim, edemiyorum:
1615412011834.png

@296822, @Blacksidemre sevindirdiğiniz için mutlu ettiniz :). Bir günde çifte bayram sevinci.

Code Blocks 🆎 sag olsun, Turkce karakter yazinca sacma salak seyler cikiyor. Ben de Windows uzerinden degistirdim.
Ben de klavye aldın sandım :ROFL:
Annem ve babamin bosanmasiyla tum gecmisimizi ogrendim. Bilmedigim cok sey varmis. Cogu da inanmasi ve kabullenmesi guc seyler.

Bu olaylarin sinavlardan bir hafta once yasanmasi da derslere odaklanmami engelliyor. Surekli saga sola dalmami buna bagladim kendimce. Zaten egitim diye bir sey yok ortada. Her gun dersleri kendim anlamak icin ugrastim, anladim. Son haftalar boyle oldu diye, benden az emek harcayanlar beni geciyor. Bu da sinir bozucu.

Sinavlarin tek guzel yani var simdilik.
Çok geçmiş olsun, ben de pandemi falan canını sıktı sanmıştım :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı