- Makaleler
- 8
Bazı kurabiyeler çok yalnız oluyor, keşke son tüketim tarihi geçmeden mideye inse. Değil mi? @Samotne Ciasteczka 
Beni mi yiyeceksin?Bazı kurabiyeler çok yalnız oluyor, keşke son tüketim tarihi geçmeden mideye inse. Değil mi? @Samotne Ciasteczka![]()
Haklısınız, Kontrol kaleminden paskomyayı görünce korkutuyor, Balış Suşişi'nin hesabı çalınmış falan da sandım PP değişince. Yine de adama geçmiş olsun, rahatsızlığı da var biraz.Profil fotoğrafı, karşı tarafa olumlu/olumsuz bir izlenim bıraktırıp, bir ön yargı oluşturabiliyor. İnsanlar PP olarak kullanılan fotoğrafı, ister istemez karşıdaki kullanıcıyı oymuş gibi hayal ettiğinden daha da kesinleşen bir yargı oluyor. Hele ki profil fotoğrafı olarak gerçek bir insan fotoğrafı kullanılıyorsa.
Umarım sadece ben böyle düşünmüyorumdur.
Umarım ben bırakmadımHayır, sadece siz değilsiniz. Ben de katılıyorum, mesela troll fotoğraflar kötü izlenim bırakır bende.
Açken ben, ben değilim. Kurabiyeyi çaya batırıp yemek vardı.Beni mi yiyeceksin?![]()
Ben dertlenince senin gitarını çaya batırıp yemiyorum amaAçken ben, ben değilim. Kurabiyeyi çaya batırıp yemek vardı.Açken dertleniyorum.
Birkaç seviye statü artırıyor tartışma konusu içerisinde.Hayır, sadece siz değilsiniz. Ben de katılıyorum, mesela troll fotoğraflar kötü izlenim bırakır bende.
Code BlocksBiri Türkçe tuşlarını falan mı çaldı?
Özel değilse kötü olayları anlat yahu, dertleşiyoruz burada.
Yanlışlık varmış... Yanlış testi çözmeye çalışıyormuşum. Rahatladım, kolaymış.Yarın 3 sınav var, çalışmaya başladığımda rahat yetişirdi ama ilerledikçe endişelerim çok arttı. Allah'ın belası hafta bitmedi bir türlü.
Ben de klavye aldın sandımCode Blockssag olsun, Turkce karakter yazinca sacma salak seyler cikiyor. Ben de Windows uzerinden degistirdim.
Çok geçmiş olsun, ben de pandemi falan canını sıktı sanmıştım :/Annem ve babamin bosanmasiyla tum gecmisimizi ogrendim. Bilmedigim cok sey varmis. Cogu da inanmasi ve kabullenmesi guc seyler.
Bu olaylarin sinavlardan bir hafta once yasanmasi da derslere odaklanmami engelliyor. Surekli saga sola dalmami buna bagladim kendimce. Zaten egitim diye bir sey yok ortada. Her gun dersleri kendim anlamak icin ugrastim, anladim. Son haftalar boyle oldu diye, benden az emek harcayanlar beni geciyor. Bu da sinir bozucu.
Sinavlarin tek guzel yani var simdilik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.