Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

Bir de hocam bahsettiğiniz şu mod. 4K paket için 2K paketide gerekiyormuş. İndirdim dosyaları atarken instalları değiştirdim. Oyuna girerken oyun çöküyor. Bunu nasıl kurabiliriz bir bilginiz var mıdır?
Hocam o diğer gerekli olan modları kurduysanız ve hala çöküyorsa bu modun farklı versiyonları test edin. Mod sayfasının açıklamasınıda belki ekstra bilgilendirmeler vardır. Yorumlarda ekstra bir bilgi olabilir. Bu önerdiğim modların bir çoğunu çok önceden kurduğum için unuttuğum şeyler olabiliyor maalesef.

Hocam o diğer gerekli olan modları kurduysanız ve hala çöküyorsa bu modun farklı versiyonları test edin. Mod sayfasının açıklamasınıda belki ekstra bilgilendirmeler vardır. Yorumlarda ekstra bir bilgi olabilir. Bu önerdiğim modların birçoğunu çok önceden kurduğum için unuttuğum şeyler olabiliyor maalesef.

Tamamdır teşekkürler.

RDR2'nin modsuz halinde sorun yaşamıyorsanız modluda da yaşamazsınız. Eğer yaşadıysanızda modları kaldırması fazlasıyla basit bir iş.

Hocam bir şey daha var, bu modları kuruyoruzya işte + basıyoruz ekliyoruz falan onu ismini bilmiyorum lml herhalde oyun içine mi atacağız yoksa masüstünde durması yeter mi?

Hocam bir şey daha var, bu modları kuruyoruzya işte + basıyoruz ekliyoruz falan onu ismini bilmiyorum lml herhalde oyun içine mi atacağız yoksa masüstünde durması yeter mi?
Dediğiniz klasör Mod Manager klasörü ve o klasörü RDR2.exe'nin bulunduğu dosya konumuna atarsanız daha sağlıklı olur.

Bugün tricks Tab'a iki kree bastığımda sağ altta seçenkler çıkıyor 1-2-3-4 diye basıyorum ama bişey olmuyo?
Mod önceden düzgün çalışıyor muydu?
Modu kurarken bir hata yapmış olabilirsiniz. Tekrar kaldırıp kurmayı deneyin veya farklı bir sürümü test edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı