Devlet Bahçeli: CB Erdoğan, Esad ile görüşmeli

Siyasetin lanetligi ile alakalı bir şey değil bu senin cahilligin ile alakalı. Ülkeler çıkarlarına göre hareket eder. O kadar sövülen adamlar dert etmiyor siz dert ediniyorsunuz

Yav aman be arkadaş tamam ben cahilim aman sen bilgili ol aman diyim.

Beşar Esad ile mülteci sorunundan kaynaklı olarak görüşülmesi gerektiği birçok kez muhalefet ve araştırmacılar tarafından da dile getirildi.

Devlet Bahçeli de uzun bir aradan sonra ilk kez ortak ve doğru bir düşünce sergileyerek bu sonuca ulaşmış.

Beşar Esad’ın gerici zihniyetini bırakarak Suriye vatandaşlarını Suriye’ye geri alması gerekiyor, aksi takdirde Türkiye Cumhuriyeti her geçen gün yükselen bir işgal tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak BBC
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Püsküvit amca öyle uygun görmüşse doğrudur.😁😁🤣🤣

Bu zat 10 gün içerisinde:
  • "CHP, HDP ile görüşüyor. CHP eşittir HDP, HDP eşittir PKK." demişti.
  • AKP ile HDP görüşünce "AKP'nin HDP ile görüşmesi son derece doğal ve doğrudur." diyerek yan çizmiş.
  • 2 gün önce tekrardan "HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir." diyerek bir kez daha dönmüştür.

Siyasetin lanetligi ile alakalı bir şey değil bu senin cahilligin ile alakalı. Ülkeler çıkarlarına göre hareket eder. O kadar sövülen adamlar dert etmiyor siz dert ediniyorsunuz
Tabi efendim öyledir zaten, siyasiler de halkı çok düşünüyor zaten, anca millete laf atın zaten. Bu adamın yaptığı nedir bi' sen söyle. Siyaset bal gibi de çöp, her şeyin mübah olduğu bir ortamda, neyin samimiyetinden söz edeceksin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii efendim öyledir zaten, siyasiler de halkı çok düşünüyor zaten, anca millete laf atın zaten. Bu adamın yaptığı nedir bi' sen söyle. Siyaset bal gibi de çöp, her şeyin mübah olduğu bir ortamda, neyin samimiyetinden söz edeceksin?

Yazdıgından anlaşıldığına göre sen zaten o bahsettigin çöpün içindesin. Onun için boşa cevap yazıp zamanımı tüketme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu benim anlamadığım, Esad Suriyelilere geri dönün çağrısı yapmıyor muydu? Gönderelim, gitsinler işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı